Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ככה אני רוצה.ללכת למתקין שיעשה לי ככה ברכב :

1.פלטה למגבר סאנדאון 100.4 אם זה משנה

2.התקנת פרוססר / מנחת של jl cleansweep

3.התקנת מורל דוטק מקדימה + העברת הטמפו לאחורה..

חיווט מתח יש לי כבר 4 gig

צריך להתקין את הקומפוננט מקדימה ומאחורה להעביר להם חיווט להתקין לפטה למגבר ואת הפרוססר.

כמה כזאת התקנה יכולה לעלות?

ישלי את החיווט לרמקולים גם של סאונד קווסט.

מחיר בכללי כזה לדעת לאן אני נכנס

תודה לעונים וערב טוב מדובר ברכב מסוג קאיה פורטה עם המערכת המקורית

פורסם

בוא נגיד התקנה רגילה עולה 600-700 שקל ?

תוריד את הקטע של החיווט של להעביר חוטים בכל הרכב ,עדיין יש לחתוך פלטה להתקין ,להעביר את הרומקולים אחורה ולהתקין חדשים ,להתקין לך פרוססור .זאת אומרת יש עבודה.

על הקטע שיש לך כבר חיווט אתה חוסך 100-200 שקל גג,עדיין יש הרבה עבודה ומתקינים לוקחים על זמן עבודה כסף אין מה לעשות , עדיין עד שלא תלך לא תדע.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

תגיד אתה קראת מה שכתבתי לך ?

פורסם

לא הבנתי מה שאמרת בקשר למחיר. רשמת 600 700

בעיקרון צריך להרכיב 2 זוגות קומפוננט פלטה למגבר ולהתקין את המנחת..אם תוכל לתת לי סיכום קטן זה יעזור

פורסם
בוא נגיד התקנה רגילה עולה 600-700 שקל ? ( בין 600 ל - 700 שקלים )

תוריד את הקטע של החיווט של להעביר חוטים בכל הרכב ( כבר יש לך ) ,עדיין יש לחתוך פלטה להתקין ,להעביר את הרומקולים אחורה ולהתקין חדשים ,להתקין לך פרוססור .זאת אומרת יש עבודה.

על הקטע שיש לך כבר חיווט אתה חוסך 100-200 שקלים גג,עדיין יש הרבה עבודה ומתקינים לוקחים על זמן עבודה כסף אין מה לעשות , עדיין עד שלא תלך לא תדע.

זאת אומרת פחות מ 600-700 שקל בוודאות ,עכשיו הבנת ?

פורסם

פחות מ 600-700 שקל

לפרק 4 דלתות לבנות פלטה למגביר להעביר את החיווט מהדלתות למגבר ועוד התקנת הפרססור ?

פורסם

חבל שאתם סתם זורקים מספרים באוויר מבלי לדעת אפילו באיזה רכב מדובר ושפותח השרשור לא מבין שלכל מתקין תהיה עלות שונה.

אתה סתם הולך סחור סחור.

לכל מתקין מחיר משלו כמו גם רמת עבודה משלו, אתה יכול גם ללכת לאיזה חור שיעשו לך פלטה מקומבנת וישאירו אותך עם כבלים מתגלגלים זרוקים והכבלים עצמם בעובי של שיערה.

בקיצור זה לא עובד ככה, תיגש לכמה מקומות ותיקח הצעת מחיר ככה תעשה לך ממוצע, אתה גם יכול להריץ חיפוש פה בפורום ולראות תמונות של עבודות שאנשים העלו.

השרשור הזה סתם נמרח.

פורסם

זה מה שאמרתי לו שבגדול במצב הנורמאלי לוקחים 600-700 שקל אבל עד שהוא לא ילך ויברר זה דיבורי סרק .

פורסם

ואיך הגעת שבמצב נורמלי לוקחים 600-700?

זה נקרא לזרוק מספרים באוויר במיוחד שאתה לא יודע באיזה רכב מדובר.

אם זה למשל האיביזה החדשה אף אחד לא יתקין לו בדלתות הקדמיות במחיר כזה.

בקיצור זה גם לא לעניין.

פורסם

+ 1 ל scoob

צודק בכל מילה ומילה

אני לא נוטה להתערבב בשרשורים מסיבה עקרונית

אבל השרשור הזה הוא לא יותר ממריחה של מילים על המסך

דרור

• תוכן חדש...