Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני חדש - עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לפני כמה חודשים הוצאתי רישיון נהיגה, ומאז שהוצאתי לא יצא לי לנהוג,

האוטו של ההורים תפוס על ידי אח שלי והוא לא מוכן להתחלק איתי, אז התחלתי לעבוד ולחסוך את הכסף בעצמי לקניית אוטו משלי, אני באמת צריך את הניידות הזאת ואת העצמאות הזאת ואני לא רוצה להיות תלוי יותר באף אחד (לא הורים, לא אחים, לא רכבות, לא אוטובוסים)..

אני לא רוצה משהו יקר, אוטו מיני. אני נוסע הרבה מחוץ לעיר, כלומר מהדרום למרכז, אז הצורך שלי הוא אוטו שצריכת הדלק שלו כמה שיותר נמוכה, גיר ידני או אוטומטי (עם העדפה לאוטומטי כי מאז השיעוריי נהיגה על הידני דיי שכחתי לנהוג בידני)

אוטו שרמת האיבזור שלו טובה, אוטו אמין ואיכותי, שיהיה נוח לנהיגה בו..

יש אפשרות ליד שניה, אבל מעדיף חדש..

שוב, התקציב שלי הוא דיי נמוך, עד 40K.. יש אפשרות למצוא אוטו כזה?

תודה על העזרה.

פורסם

חדש ב-40 אלף? באיזה מדינה אתה חושב שאתה חי? בעצם זה לא משנה, כי גם בחו"ל אתה לא תמצא רכב חדש במחיר כזה, בטח שלא אוטומטי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אין חדש ב40 אלף ש"ח,

אבל ב40 אלף ש"ח אפשר לרכוש יוצאת ליסינג בת שנתיים או שלוש, כמו יונדאי i10, דייהטסו סיריון, יונדאי גטס וכו'.

אם יש לך 40 אלף ש"ח, אתה יכול לתת אותם, ולהשלים את שאר הסכום בתשלומים או בעסקת מימון כלשהי ולקבל רכב חדש מהניילונים.

אם שכחת איך נוהגים על ידני - לך לעשות שיעור או שניים של רענון!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא צריך אפילו שיעור אחד או שניים.. מספיק יום על הרכב ואתה כבר תשתלט עליו ללא בעיה

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

רכב אוטו', מפרטי בתקציב שלך,

פיאט גרנדה פונטו (אקטיב), מודל 2006

פיג'ו 206 OneLine, מודל 2007

מליסינג/השכרה

יונדאי גטס ב40 אלף, 2008, עם קילומטראז' עד 80 אלף קילומטר.

גטס 2008 עם קילומטראז' של 100.000 ק"מ - 31-32 אלף ש"ח

אלו אופציות עם אבזור בסיסי, אך יתאימו מאד לצרכים שלך

בהצלחה,

ענת

אוויס

אוטו שרמת האיבזור שלו טובה, אוטו אמין ואיכותי, שיהיה נוח לנהיגה בו..

יש אפשרות ליד שניה, אבל מעדיף חדש..

שוב, התקציב שלי הוא דיי נמוך, עד 40K.. יש אפשרות למצוא אוטו כזה?

תודה על העזרה.

פורסם

מכיוון שזה רכב ראשון שלך הייתי מנסה לקנות רכב טיפה יותר זול ולהשאיר חלק מהתקציב בצד.

נסה למצוא רכב בן 5-6 עם קילומטראז נמוך יחסית, אתה תפיק ממנו המון ויישאר לך עודף מ40K.

בגלל שאמרת שאתה מתכוון לנסוע הרבה מחוץ לעיר, מאוד מומלץ ללכת על רכב ידני, זה יחסוך לך בהוצאות דלק ואולי גם בהוצאות אחזקה וטיפולים, ובעיני זה גם יהפוך אותך לנהג יותר טוב. כמו שכתבו פה לפני, תוך כמה ימים אתה חוזר להיות שפיץ על גיר ידני, ולא תרגיש בכלל שיש לאוטו קלאץ'.

• תוכן חדש...