Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורולה 2003 סדאן GLI בנזין, עם מערכת שמע מקורית, אימובילייזר מקורי, ואזעקת AFTERMARKET תוצרת BOSCH שיש לקורולה מאותם שנים.

לפני כ-9 חודשים, בערך, בוצע ניסיון להתניע את הרכב שכשל, ושכן עזר להתניע בעזרת כבלים.

החדש היה במנורת סלון שהושארה דלוקה, במשך 40 שעות שבהן האוטו לא הותנע.

מאז המתג שלה נמצא על מצב OFF.

ב-3 החודשים הבאים המצבר נפרק לפחות 5-6 פעמים, שבהם היה צורך להניע בעזרת כבלים.

זה היה מצב שבו אם הרכב לא היה מונע פעם ביום ל-10 דקות לפחות, לא היה אפשר להניע אותו ביום שאחרי זה.

המצבר היה שנאפ 46 אמפר, מהסוג שדורש מילוי מים מזוקקים כחלק מהתחזוקה שלו, בן שנה וחצי באותו זמן.

בוצעה בדיקה אצל חשמלאי רכב שלא מצא צרכן זרם פרזיטי.

המצבר הוחלף ל-וארטה 46 אמפר אטום, עקב ההנחה שאם הכל תקין אז הבעיה היא במצבר היוצא.

המצב היה בסדר במשך חצי שנה עד שבוע שעבר.

ביום שישי בוצע ניסיון להתניע שכשל, לאחר שהמנוע לא היה מונע במשך כ-40 שעות.

היה צורך להניע עם כבלים, ושכן טוב עזר.

הפעם....החשד נפל על דלת תא מטען שלא נטרקה, והמנורה שבה נשארה דלוקה במשל אותם 40 שעות.

ביום חמישי ניתקתי את בית המנורה והמנורה מהקונקטור שלהן.

ביום שישי בערב, בוצעה ברכב נסיעה של כ-5 דקות, ב-10 בלילה.

היום, ב-11 בבוקר, שוב פעם הרכב לא התניע, והיה צורך להניע עם כבלים.

עוד דבר שנזכרתי בו עכשיו, היה מקרה אחד לפני 5 שנים שבו האזעקה פשוט לא פתחה את הדלתות (דרך השלט), היה אפשרי לפתוח אותן רק דרך המפתח. האזעקה צפצפה הרבה זמן, והיה צורך במפתח רזרבי כדי לכבות אותה ולהניע.

חיפוש בפורום לא העלה כלום.

אני זוכר פעם הודעה של משתמש בפורום שכתב שהאזעקה המדוברת של BOSCH היא זללנית חשמל לא קטנה.

הפעם....אני חושב שהאזעקה היא הבעייתית, וגם גרמה לחלק מהבעיות הקודמות.

בקיצור, אני אובד עצות, ולא יודע מה לעשות.

אני חושב שסתם נזרק כסף לפח והיה אפשר להשתמש במצבר היוצא.

כל פתרון/עצה/טיפ יתקבלו בברכה.

שיהיה שבוע טוב לכולם.

פורסם

לפני שאתה ממהר להסיק מסקנות מזליגת מתח יכול להיות שהמצבר נדפק אני נתקל המון במצברים שהם עדין במסגרת

האחריות והם לא תקינים דבר ראשון יש לך אחריות אז נצל אותה תנסה לקבל מצבר חדש ולא מחודש.

אם במידה והרכבמצבר חדש והתקלה חוזרת אפשר לבדוק בעזרת רב מודד זליגה ואז להתחיל לחפש מה מקורה

אתה יכול לחבר את הרב מודד למצב של אמפר (מילי אמפר) תנתק את קוטב ה + ותחבר את הרב מודד לקוטב וצד אחד

על המצבר ותראה מה רשום בכל רכב יש זליגה מינימלית אני חושב שהגבול הוא עד 0.05 מילי אמפר

• תוכן חדש...