Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד היום יש לי הונדה סיויק 2001 ES.

אני מאוד מרוצה ממנה אבל אני רוצה להתקדם מאחר ויש לי אותה כבר 5 שנים.

אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על רכב עד 55 אלף (יש לי להוסיף מקסימום 35 בחישוב שאני מוכר את ההונדה ב-20)

הדבר היחיד שחשוב לי הוא צריכת דלק (ההונדה ממש מצויינת בצריכה) ואולי תא מטען סביר ולא קטן מידי

הנסיעות שלי הם בעיקר בעיר, פעם בשבוע אולי בין עירוני ו-3 פעמים בשנה לקריית שמונה

האם כדאי או לא לקנות מליסינג מהחברות הגדולות או שכדאי לקנות מיד פרטית?

תודה רבה

פורסם

אופי הנסיעה שלך הוא עירוני, הייתי שוקל לחפש קומפקטית שעלו כחדשות כ60K +/- בנות שנתיים לאחר שספגו את רוב ירידת הערך ושמצבם עוד קרוב לחדש.

קח תוכל להרוויח מכל העולמות, חיסכון בדלק יותר ממה שהיית רגיל אליו, עלויות זולות יותר ורכב הרבה יותר חדיש ממה שהיה לך עד עכשיו.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אופי הנסיעה שלך הוא עירוני, הייתי שוקל לחפש קומפקטית שעלו כחדשות כ60K +/- בנות שנתיים לאחר שספגו את רוב ירידת הערך ושמצבם עוד קרוב לחדש.

קח תוכל להרוויח מכל העולמות, חיסכון בדלק יותר ממה שהיית רגיל אליו, עלויות זולות יותר ורכב הרבה יותר חדיש ממה שהיה לך עד עכשיו.

תוכל לכוון אותי יותר מה לקחת?

מה מומלץ וכמה אמור לעלות והאם כדאי לקחת מליסינג?

פורסם

בוא נעשה את זה פשוט יותר תן 4 קריטריונים לפי סדר חשיבות לרכב, הכוונה היא מה יבוא לפני מה צריכת דלק או נוחות לדוגמא.

תסדר אותם לפי: צריכת דלק, קומפקטית או משפחתית, נוחות, גיר ידני או אוטומט, ואז אוכל לכוון אותך למשהו ספיציפי קצת יותר

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הכי חשוב לי זה צריכת דלק. אחרי זה שיהיה אוטומט (אשתי נוהגת רוב היום). החשיבות של נוחות או גודל הרכב לא הכי קריטי לי. אבל שיהיה תא מטען סביר מאחר ואנחנו מצפים לילד בקרוב.

ראיתי באתר kml.co.il. הונדה ג׳אז עושה 1:15. חשבתי על משהו בכיוון הזה. לא אכפת לי לרדת בנוחות וממשפחתית לקומפקטית. העיקר שהאוטו יהיה אמין וחסכוני.

יש עוד המלצות בכיוון הזה?

פורסם

יאריס 06 +/-

הונדה ג'אז 06 +/-

מאזדה 2

הבעיה היא בבחירה של הגיר, אם היית יכול ידני אז היית מרוויח את כל הקומפקטיות החסכוניות באמת שזה I10/107/ALTO/PICCANTO וגם היית יכול לחפש על הדרך שנתון גבוה יותר.

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...