Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S80 T6[בעית לחץ שמן?]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! לפי הוראות יצרן מומלץ לרכב שלי שמן בצמיגות 5W30 של MOBIL , זה מה שאני שם .

לאחרונה שמתי לב , אחרי נסיעה מאומצת, מתחילה להבהב לי מנורת שמן, ממש לחלקיק שנייה. אני חושד שהשמן לא ממש מתאים לאקלים שלנו, כנראה שבחום ועבודה מאומצת הוא ניהיה דליל מידי. יש המלצות לשמן אחר? יש לציין שבנסיעה בעיר , או כביש מהיר זה לא קורה, זה קורה רק אחרי עליות רציניות, או קצת לחיצות ....:-P

כמובן אחרי מנוחה קטנה זה מפסיק.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

תבדוק שהבריגו טוב את הפילטר שמן, תבדוק שלא חסר שמן.

במידה והנורה האדומה נדלקת תעצור את הרכב.

ניתן לבדוק לחץ שמן מנוע במוסך.

איזה שנה הרכב המדובר? (אני מאוד אוהב את ה s80)

פורסם

הרכב שנת 2005 , צבע המנורה הוא אדום , לא חסר שמן , והפילטר למי שמכיר יושב בתוך המנוע , ויושב כמו שצריך אין נזילות . אולי להחליף צמיגות, זה קורה רק אחרי נסיעה מעומצת ( עליות ארוכות) סלד יחסית גבוה + גדישה .

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

כמה ק"מ עשה המנוע? יש היסטוריה של שיפוצים במנוע?

יכול להיות גם חיישן תקול.

למה אתה לא פונה למוסך לבדיקת לחץ ודיאגנוסטיקה?

פורסם

כמה זמן הרכב ברשותך?

האם השתמשת בשמן אחר בעבר?

מתי החלפת שמן לאחרונה?

ישנם בהחלט פעמים ששמן לא "מתאים" יגרום למצב של הדלקת נורה של לחץ שמן, יש פה הרבה שירשורים בנושא שהראו איך החלפת שמן או צמיגות גרמה לעלייה בלחץ השמן (צמיגות וודאי אך גם חברה).

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
שלום! לפי הוראות יצרן מומלץ לרכב שלי שמן בצמיגות 5W30 של MOBIL , זה מה שאני שם .
טעות בידך ידידי, בספר הרכב כתוב במפורש שהצמיגות 5W30 מתאימה אך ורק לאזורים בהם הטמפ' הסביבתית אינה עוברת את ה-30 מעלות צלזיוס. עליך להשתמש ב-10W30 או ב-5W40.

קבל ציטוט:

Oil viscosity (stable ambient temperatures)

Operation in temperate climates

Incorrect viscosity oil can shorten engine life. Under normal use when temperatures do not exceed 86°F (30°C), SAE 5W/30 will provide good fuel economy and engine protection. See the viscosity chart below.

Operation in hot climates

When temperatures exceed 86°F (30°C) in your area, Volvo recommends, for the protection of your engine, that you use a heavier weight oil, such as SAE 10W/30. See the viscosity chart below.

pg114b.jpg

פורסם

הרכב ברשותי כשנה, אין הסטוריית שיפוץ למנוע, השמן הוחלף לפני 2000 קילומטר (מחליף כול 5000) אני לא פונה למוסך כי זה לא קורה על בסיס קבוע רק לאחר מאמץ רציני ואני לא מתכוון לקרוע את האוטו סתם . עידן תודה לך על המידה, ממה שאני ראיתי ההמלצה הייתה 5W30 , אבל אני יעבור לצמיגות המומלצת לפי המידע שנתת כאן. היתכן שנגרם נזק למנוע? ( בתווך הרחוק) הרכב נוסע ומרגיש מעולה, מושך יפה נוסע חזק ללא רעשים מוזרים מנוע עובד עגול ושקט.

פורסם

במידה ויש לך בעיית לחץ שמן במנוע הם יוכלו לזהות אתזה גם אם זה לא קורה באותו הרגע.

לחץ שמן מנוע לא תקין יכול לנבוע ממספר סיבות ככה שעדיף אל תחכה שידלק המנורה עוד הפעם.

דרך אגב איך הצריכת דלק עירונית/בינעירונית?

• תוכן חדש...