Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול מה ההבדל ביו המגברים על הנייר שתיהים אותו דבר?

והאם ההשקעה יותר משתלמת ?

שווה להשקחע יותר על הסאנדאון או שאין ממש הבדלים בינהם?

פורסם

אתה לצערי פותח תיבת פנדורה נוראית - תריץ חיפוש - ההשוואה הזו בוצעה בעבר.

התשובה הקצרה תהיה - הסאן דאון יותר טוב אבל גם יותר יקר, יחד עם זאת אתה מקבל תמורה מלאה למחיר.

התשובה הארוכה יותר

הסאן דאון עומד בהצהרות שלו, למען האמת הוא אנדרייטד והוא עושה את זה באחוזי עיוות נמוכים - זה מגבר מאוד נקי סה"כ היו לי שני מגברים שלהם ומשניהם אני מאוד מרוצה.

בקרוב יהיה שלישי - אבל ברכב אחר במשפחה.

הקרוס של הסאן דאון הרבה יותר מתקדם מהקרוס של הJBL וגם יותר איכותי ממנו.

הJBL עומד בהצהרות שלו אבל לקראת קצה ההספק שלו הוא כבר יכניס אחוז עיוות גדול יותר מזה של הסאן דאון והוא גם חלש ממנו עד כמה שזכור לי (לא רוצה לחרוץ כאן) בכל מקרה כשמביטים על הספק לערוץ.

האחריות שהיצרן נותן על המגברים שלו - בפעם האחרונה שראיתי - היא ל5 שנים. אני מדבר על אחריות יצרן, לא אחריות יבואן.

ועוד יתרון נוסף הוא שאם אתה קונה את המגבר היום דרך היבואן, הוא גם במקרה בעל סדנאת התקנות אז אתה על הדרך לא צריך להתעסק עם כל מה שקשור לאחריות והתקנה עצמית.

זהו - פחות או יותר אין לי מה להוסיף כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה רכיבים יש לך? אם לי היו מותקנים TEMPO,DOTECH לדוגמה, לא היתי חושב על THESIS ו גם בכיוון הפוך. ז"א מערכת רצוי שתהיה מאוזנת גם מבחינת אכיבים, אין שום צורך לדעתי לקפוץ מעל הראש עם מגבר טוב כאשר כל שאר האכיבים לא ינוצלו (שוב זאת דעתי(

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

תן לי לחסוך לך דיון של 4 עמודים ולהגיע לשורה התחתונה

לא משווים חלקים במחירים שונים ,אלא סטאפים שונים בתקציב נתון

השאלה צריכה להיות "היכן שווה להשקיע יותר מהתקציב כך שאקבל ערך גדול יותר"

לדעתי האישית שיפור של שני קצוות המערכת נותן את השיפור הגדול ביותר דהיינו

השקעה או ברדיודיסק איכותי יותר או ברמקולים איכותיים יותר.

פורסם

אם אתה מתעניין בסאב שיש לי למכירה אני יכולה להגיד לך בלב מלא שה1004 יתן לו את מה שצריך .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אם זה התכנון שלך הייתי הולך אחרת

הייתי קונה דוטק אוביישן

ES300

ומגבר רוקפורד R3004

לדעתי תקבל תוצאה טובה יותר

מטמפו+JBL1004

ובנוסף אם בעתיד תרצה, לשדרג מגבר הרבה יותר פשוט קל וזול

מאשר להחליף קומפוננט.

פורסם

יש לי כבר טמפו

הרוקפורד חלש מידי..

השאלה ההיתה היא בין המגברים..

ובמידה ואני יביא דוטק הוא ישב מקדימה והטמפו יעבור אחורה

שאלה יותר קלה

נגיד ובעתיד אני יביא דוטק וES300 הגיביאל מספיק לרכיבים האלה

פורסם
תן לי לחסוך לך דיון של 4 עמודים ולהגיע לשורה התחתונה

לא משווים חלקים במחירים שונים ,אלא סטאפים שונים בתקציב נתון

השאלה צריכה להיות "היכן שווה להשקיע יותר מהתקציב כך שאקבל ערך גדול יותר"

לדעתי האישית שיפור של שני קצוות המערכת נותן את השיפור הגדול ביותר דהיינו

השקעה או ברדיודיסק איכותי יותר או ברמקולים איכותיים יותר.

חוזקה של שרשרת נמדד בחוליה החלשה.

בעיניי המערכת מתחילה מהראש שם נקבע סף האיכות וכל חוליה נוספת צריכה לעשות את המקסימום בכדי לפגוע באות המקור בצורה המינימלית.

אפשר היום לקנות רמקולים זולים מאוד שנותנים תוצאות ממש טובות.

אני דווקא הייתי משקיע בhu ומגבר ברמת תמורה תואמת ורמקולים הייתי פשוט מחפש משהו שפוגע בטעם האישי שלי ומנסה להוציא מזה את המקסימום.

לסאנדאון הזה יש קרוס שיכול לתמוך בהגברה אקטיבית והוא מאוד נקי יחסית למגבר מיינסטרים

גם סט פשוט יכול להשמע עליו ממש טוב בעוד שקשה לי יותר לאמר את זה על הjbl

נקודה למחשבה.

הjbl סה״כ יספק את הסחורה, הסאנדאון יעשה את זה טוב יותר, חזק יותר ואם יותר גמישות בקרוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אתה רואה שאתה רוצה אתה יכול :wink:

אין פה בכלל עניין של השוואה בינהם הסאנדאון לוקח ברוורס. {אפילו שהם לא באותו תג מחיר עדיף להשקיע על מוצר יותר טוב שימנע ממך שדרוג בעתיד הקרוב}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל, אני לא זוכר שאי פעם אמרתי משהו שונה במיוחד - אבל, נו שוין -> כשזאת האווירה אז באמת - סבבה.

סתם עוד חידוד - בשביל להסביר את ההגיון שמאחורי השרשרת שרשמתי ולמה אצלי רמקולים עם הזמן עברו ממקום ראשון למקום אחרון בחשיבות השרשרת.

פשוט מאוד -

הHU הוא המקור - ככל שהאות שהHU מוציא איכותית ככה גם הסיכוי של המערכת להדרדר קטן יותר.

HU מבחינתי כולל בתוכו גם שילוב אפשרי של פרוססור ולכן אני לא אתייחס לפרוססורים.

לאחר מכן המגבר בא בסדר שני בחשיבות - מסיבה מאוד פשוטה - המגבר מעביר דרכו את האות, כל עיוות שהמגבר יוסיף או כל מידע שהמגבר יהרוס או לא יעביר נכון.

הרמקולים לא יצליחו לשחזר ולא משנה עד כמה הם טובים - לכן, יש לשים דגש על הגברה ראויה.

לאחר מכן הקרוס - בין אם זה קרוס אקטיבי, קרוס אנלוגי במגבר, קרוס פסיבי - לא משנה - גם הקרוס משפיע על מה שהרמקול יראה.

בסוף בסוף בסוף מגיעים הרמקולים - כל מה שיאבד או יהרס בדרך - לרמקולים לא רק שאין סיכוי לשחזר אלא יש סיכוי שהם יהרסו עוד הרבה יותר ובגלל זה - עוד לפני הרמקולים יש חשיבות גדולה יותר להתקנת המערכת והתשתיות.

בסוף מגיעים הרמקולים וכמו שראיתם, יוני קנה רמקולים ב200 שקלים וקיבל תשבוחות על התוצאה.

אבל אל תזלזלו ברמקולים טובים - ככל שתשקיעו יותר גם תקבלו יותר, אין מה לעשות, כסף מדבר.

אתם מקבלים את מה שאתם משלמים עליו - עד כמה התמורה מדברת עבורכם? זה עניינכם הפרטי.

גם ככה - טעם וריח אין להתווכח.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...