Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שלי בפורום, אז שלום לכולם :-)

אני מחפש רכב שיהיה אמין, ולא מאוד יקר (סביבות 50K), ועדיף גם משנתון נורמלי.

הרכב צריך לשרת שני אנשים, לנסיעה יומית של כ 50 ק"מ סה"כ, ועוד סופי שבוע טיולים וכו', סך הכל די רגוע.

ראיתי שתי שברולט אוואו (הדגם הקצר, 5 דלתות), ואני מתלבט ביניהן. אלה הנתונים;

אופציה 1

שנת 2008, יד 1 פרטית, 37000 ק"מ, 47,000 ש"ח אחריות לשנה של היבואן (UMI)

אופציה 2

שנת 2009 (הדגם החדש) יד 1 מליסינג, 75000 ק"מ, 49,000 ש"ח, אחריות לשנה של באדג'ט.

השאלה היא האם עדיף ללכת על זאת עם הדגם והשנתון המתקדמים יותר

או על זאת עם הקילומטרז הנמוך. כמו כן, האם המחיר נראה לכם ריאלי או גבוה מדי עבור הרכב.

תודה רבה 8)

נדב

פורסם

תיקח את ה2008,

בליסינג אתה לא יודע מי קרע את האוטו, הק"מ יותר גבוה, המחיר מפתה, אך לא שווה את ההפתעות,

האופציה הראשונה נשמעת הרבה יותר טוב גם מבחינת ק"מ

השאלה היא אחרת, למה דווקא את הדהיו עם סמל שבי הזאת שיש רכבים יותר טובים?

האוואו היא לא אוטו רע כלל וכלל, אבל יש טובים ממנה, אומנם מודל יותר נמוך, אך יותר איכותיות,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
תיקח את ה2008,

בליסינג אתה לא יודע מי קרע את האוטו, הק"מ יותר גבוה, המחיר מפתה, אך לא שווה את ההפתעות,

האופציה הראשונה נשמעת הרבה יותר טוב גם מבחינת ק"מ

השאלה היא אחרת, למה דווקא את הדהיו עם סמל שבי הזאת שיש רכבים יותר טובים?

האוואו היא לא אוטו רע כלל וכלל, אבל יש טובים ממנה, אומנם מודל יותר נמוך, אך יותר איכותיות,

תודה על התשובה.

למה דווקא את זאת? האמת היא שאני לא מבין גדול בכל הקטע של התחזוקה (תמיד עם רכבי חברה בעבר), ולכן אני חושב שאולי לקנות את הרכב עם אחריות (לפחות להתחלה) של היבואן זה יתרון מבחינתי.

חוץ מזה יש את ענין המחיר - ממה שראיתי בתקציב הזה אין עוד הרבה אופציות. אבל אם יש המלצות אני אשמח לשמוע.

פורסם

לאוואו למאט המחיר הנמוך אין שום דבר טוב,בטיחות מחפירה,פלסטיק זול ומקרקש,לא נוחה במיוחד.דרעק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע למה הורידו אותך מה-C4, אבל אני חושב שללא כל ספק היא עולה על האוואו בכל קנה מידה (אולי פרט לאמינות אך לא התנסיתי לטווח ארוך בשני הרכבים כך שכל הידע שיש לי הוא מעדויות של נהגים אחרים).

אגב, לא רק ה- C4 עולה על האוואו אלא כמעט כל סופר-מיני / משפחתית קומפקטית תעלה על האוואו.

אני הייתי שוקל את הפונטו גרנדה. מדובר ברכב מודרני הרבה יותר מרווח (יחסית) ואפילו חסכוני בדלק. בתקציב שלך ואפילו למטה ממנו נכנסת 2009 מליסינג או 2008 פרטית.

אני הייתי משקיע עוד כמה שקלים באחת פרטית עם ק"מ נמוך והיסטורית טיפולים מתועדת כדי להמנע מבעיות אמינות בעתיד.

החסרון העיקרי של הפונטו הוא ירידת ערך גדולה יחסית, אבל אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב תקופה ארוכה, השיקול הופך להיות בעל משמעות פחותה.

בהצלחה!

פורסם

אוואו זו בחירה גרועה. בטיחות מחפירה כמו שכבר נאמר. אין נוחות נסיעה או איכות חומרים.. בטווח ה50 אש״ח הייתי בפירוש מחפש אלטרנטיבה גם במחיר ירידה בשנתון או מתיחת התקציב אם מתאפשר

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

היי נדב,

אם אתה "הולך" בכיוון של אוואו, אז תשקול גם את ה-יונדאי אקסנט (1.6), רכב משפחתי-קומפקטי, בעלות נמוכה ואמין מאד.

מליסינג או השכרה תוכל לקבל הנחה משמעותית עליו.

פורים שמח,

ענת

אוויס

פורסם

שלום נדב,

בידיעה שאתה מתעניין באבאו, לא ברור מי המבין הדגול שהוריד אותך מה-C4. לא ניתן כלל להשוות בין הרכבים. הסיטרואן עולה בכל פרמטר על האוואו, ואני לא מתייחס למרחב הפנימי כיוון שלא מדובר באותה קטגוריה בכלל.

הסיטרואן תהיה בטוחה לאין שעור מן האבאו, ולמעשה מדובר בהרבה הרבה יותר אוטו מאשר אבאו.

חבר טוב החזיק אבאו 2008, את אותו הדגם הקצר שאתה מעוניין בו אני מניח, למשך שנה וחצי. כל נהיגה בה הייתה הרפתקאה גרועה מהקודמת.

פשוט אוטו ירוד למדי.

כמו שאמרו פה כבר, בתקציב שלך יש אפשרויות רבות ועדיפות בהרבה!

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

בשביל שני אנשים אפשר להסתפק בסופר מיני רגילה כמו ניסאן מיקרה או דייהטסו סיריון שדיי נפוצות במגרשי הליסינג וההשכרה ויהיו אמינות ומספיקות בהחלט בשביל שני אנשים.

אם מחפשים משהו איכותי יותר אפשר לבדוק גם את הפולקסוואגן פולו, במגרש שעובד עם היבואן (אוטודיל) יש גם רכבים עם אחריות מסויימת.

אני מצטרף להמלצות החמות להתרחק עד כמה שאפשר מהאוואו, אני חושב שאפשר להגיד שזה רכב עלוב למדי שלא מצטיין בשום תחום מלבד מחיר רכישה נמוך.

פורסם

למה אוואו, למה?

ועכשיו ברצינות, בסכומים האלה יש לך אפשרויות הרבה יותר בטיחותיות, חסכוניות, מגוונות וטובות באופן כללי, מאשר האוואו. אנו הייתי נשאר בקטגוריית ה"סופר מיני" לא צריך יותר מזה לזוג. שווה לך לבדוק את ה 206 וc3 בנפח 1600 סמ"ק, גרנדה פונטו 1400 סמ"ק, פולו וכדומה. כולם יהיו משנתונים 07-08 ובדגמים מסויימים גם משנתון 09.

בכל אופן מהאוואו הייתי יורד לגמרי.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...