Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פוקוס 2007. הגיר מעביר מהלכים בצורה לא צפויה והרבה פעמים, ומדי פעם יש "דפיקה" בהחלפת הילוך.

אתמול בעליות מים המלח נדלקה לי נורת תקלה.

הלכתי למוסך מורשה. התחברו למחשב. עשו נסיעת מבחן קצרה. אמרו שצריך להחליף גיר (ולקחו כסף על הבדיקה).

העלות היא 5700 ש"ח.

שאלות:

- האם יש סיכוי שהם טועים?

- האם שווה ללכת למכון גירים לבדיקה שניה ולתיקון?

- מישהו מכיר מכון גירים טוב ואמין באיזור מודיעין \ רמלה \ לוד והסביבה?

• ספונסר פורום
פורסם

מכון גירים טוב במודיעין תוכל למצוא במוסך עוצמה . בהחלט שווה לבדוק במה מדובר במכון גירים, כיוון שלעיתים ניתן לתת לגיר טיפול חלקי שיפתור את הבעיה לזמן קצוב (אך ארוך למדי). כמו כן, שיפוץ של הגיר במכון גירים יהיה לרוב זול יותר מתיקון במוסך כללי.

פורסם

בהודעה קודמת סיפרתי על גיר בפוקוס 2007 שהחליק והדליק נורת תקלה אדומה.

הלכתי למוסך מורשה - "שילובים מוטורס" במודיעין, בדקו, ואמרו שהגיר הלך, צריך להחליף. הציעו לי ב 6000 ש"ח גיר מיובא משומש ואחריות של שלושה חודשים.

עשיתי קצת מחקר והחלטתי ללכת למכון גירים. שם שיפצו לי את הגיר בעלות של 4000 ש"ח, ואחריות לשנה. בעיית ההחלקה והידלקות נורת התקלה נפתרו. **אבל**: הגיר עכשיו נותן מכה במעבר בין הילוכים (2 ו 3 אם אני לא טועה).

במכון הגירים אמרו לי שצריך להחליף את מחשב הגיר (לטענתם בפוקוס זה מחשב נפרד מהמחשב הכללי של הרכב), בעלות של כ 1000 ש"ח. ההגיון וההבנה שלי, ודברים שקראתי כאן, אומרים שאין צורך להחליף את כל המחשב, אלא לעדכן תוכנה בלבד (וזאת בעיה ידועה בפוקוס מהדגמים האלו). אמרתי לו שאני רוצה להמתין לפני ההחלפה.

הלכתי שוב למוסך המורשה וסיפרתי להם את האמת. ביקשתי שיעדכנו לי תוכנה. התשובה היתה "יש לנו הוראה לא לעדכן תוכנה". אמרתי "אתם מוסך מורשה, רק אתם יכולים". אמרו "לך למוסך מורשה אחר, בכלל לא בטוח שזה עדכון התוכנה". בקיצור, אחרי שלא הוצאתי עליהם את הכסף שהם רצו הם לא מוכנים לעשות עבודה פחותה, ואני חושד שהאמירה על זה שהם לא יכולים לעדכן את התוכנה אינה אמת.

מה אתם מציעים? ללכת למוסך מורשה אחר? לתת למכון הגירים להחליף את המחשב במחשב משומש שפורק מאיזו מכונית? עוד עצות?

האם נראה לכם הגיוני מה ש"שילובים מוטורס" אמרו לי, שאין ביכולתם לעדכן תוכנה?

פורסם

לדעתי, נסה במוסך מורשה אחר, במידה ויעדכנו הרווחת ואחרי זה הגש תלונה נגד המוסך שסירב לשרת אותך כי לא הרוויח עליך .

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שלום לך,

תנסה לקפוץ למוסך מאזדה-פורד "עד-צו" ברעננה, יש מצב שהם כן יעדכנו לך את מחשב הגיר.

נ.ב.

לדעתי ב"שילובים" אכן לא מספרים את האמת והם כן יכולים לעדכן, רק כפי שכתבת, לא עשית את העבודה העיקרית אצלם

אז הם מנסים "להחזיר לך". זו ממש לא שירותיות. גם אם עדכון עולה עוד כמה מאות בודדות.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

כשבפוקוס שלנו הלך הגיר, המוסך המורשה רצה בסביבות 6000 שח עבור החלפת גיר בגיר משופץ בחברה עם אחריות לשנה.

משפצי הגירים למיניהם רצו כ-5000 שח, אם אחריות ל-3 חודשים.

כמשקללים את עלות הגרר של העברת הרכב מהמוסך המורשה למשפץ, החלטנו להשאר במורשה.

• תוכן חדש...