Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי דאבל דין של ZED-700 ואני רוצה קליפים :)

ניסיתי להוריד מיוטיוב והורדתי MP4 וזה לא קורא לי אותם, הוא מראה לי שזה בקטגוריה של סרטים במערכת

אבל איך שאני לוחץ הוא יוצא לי בחזרה ולא מראה, יכול להיות שזה ביגלל שאני מכניס את זה דרך USB ולא צורב בדיסק DVD?

יש אפשרות להוריד קליפים מיוטיוב?

הדאבל דין קורא DVD+XVID.

תודה רבה רבה לעונים !!

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם

דובר על כך כמה וכמה פעמים, רק צריך ללחוץ חיפוש, בכל מקרה אם אתה מעוניין בצריבה אז ממליץ ללכת על התוכנה CONVERTX TO DVD רק לפני ההמרה כדאי להכנס להגדרות ולסמן את האופציה לניגון קליפ אחרי קליפ כי אם לא אז אחרי כל קליפ זה יחזור למסך עם כל הקליפים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

חיפשתי הרבה ולא מצאתי כלום במיוחד לא בקארספורום, השאלה היא איך אני מוריד את הקליפים?

אם אני מוריד דרך יוטיוב בMP4 וצורב את זה דרך התוכנה הזאת שרשמת פה אז אני יראה את זה?

ואי אפשר לראות את זה בUSB??

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם

איך עושים את זה? בבקשה אם אפשר לפרטו קצת, לא חשבתי שזה יהיה כלכך סיפור אבל אני לא מצליח !

לא מבין בכל הפורמטים והדברים האלה, מה כבר ביקשתי?! קליפ לרכב חחח

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם

אתה מוריד את הקליפים בכל פורמט שבא לך, פותח את התוכנה וגורר את כל מה שבא לך לתוך התוכנה, לוחץ CONVERT ברגע שהוא יסיים להמיר (לוקח זמן מה) הוא מבקש דיסק ריק בשביל לצרוב, אחרי שתשים דיסק התוכנה תצרוב את הדיסק וכל נגן ינגן את זה.

אתה יכול לשים כבר דיסק ריק מראש לפני שהתוכנה תבקש ואז הכל יתבצע אוטומטית.

ניתן לבחור תפריטים וכל מיני פונקציות בהגדרות, הכי חשוב לסמן את האופציה של לנגן אחד אחרי השני במשך של התפריטים.

איפה משיגים את התוכנה? או קונים או עולם האינטרנט הוא גדול ואני לא יכול להמליץ לך מה לעשות על דפי הפורום

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...