Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרטיס מסך Geforce 9500GT, מחובר למסך Samsung Syncmaster 2333 ביציאת DVI.

ה-NATIVE RESOLUTION של המסך היא 1920X1080, אבל אני משנה אותה תמיד ל1600X900, כי מהרזולוציה המקורית שלו אני מקבל כאבי עיניים.

עכשיו התקנתי מחדש מערכת הפעלה (WIN7 ULTIMATE 64), וכשאני משנה את הרזולוציה למה שאני רגיל, אני מקבל תצוגה עם אותיות מרוחות.

לפני הפירמוט לא היה לי את הבעיה הזאת. יותר נכון כן היה, אבל בסופו של דבר הצלחתי להתגבר עליה, סידרתי משהו בהגדרות, לא זוכר מה זה היה, ועכשיו אני מנסה להיזכר ולא מצליח.

מישהו יכול לעזור לי עם זה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלום לך

אני מקווה שאני יעזור

בכל מקרה , מקש ימני על מקום ריק במסך

מאפיינים

לך ללשונית מראה

אפקטים

באיזור שכתוב "השתמש בשיטה הבאה להחלקת הקצוות של גופני המסך "

סמן "V" ותבדוק שכתוב Clear Type

תעשה אישור

לכל החלונות הבאים

וזה צריך להסתדר

כתוב לי עם זה עזר

יום נפלא

מיכאל

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

מיכאל,

יש לי חלונות 7, מה שכתבת, זה של XP.

אבל תודה בכל מקרה, הסתדרתי לבד.

מי שמתעניין, זאת הגדרה בלוח בקרה של NVIDIA (צריך להגדיר כמו שמופיע בתמונה):

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...