Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות בהגה פיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאני יודע זה שהכל התחיל לאחר שהחליפו לאישתי צמיגים לאחר שאידיוט דאג לבוא מול האוטו וגרם לה להכנס לבור

במהירות כך שהיא פוצצה צמיג.

אז היא החליפה 2 כי לא מחליפים צמיג אחד בלבד אלא בזוגות.

החשד שלי הוא שיכול להיות שהג'אנט קיבל מכה והתעקם קצת, ובאיזון לאחר ההחלפה לא איזנו לה אותו כמו שצריך?

מה גם שהרכב היה במוסך יומיים אחרי הוחלפו בולמים קידמיים + מוטות קישור לאחר המקרה.

לא נמצאה בעיה בצירייה ואוטו לא מושך ימינה או שמאלה ההגה ישר יש רק את הרעידות האלו.

רותם

פורסם

הגה שרועד עד מהירות 90-100 קמ"ש בדרך כלל מעיד על איזון גלגלים לא תקין בגלגלים הקידמיים של הרכב.

לדעתי כדאי לבדוק קודם כל איזון, לפני שבודקים פרונט ציריות וכו'.

יכל להיות שהאיזון שנעשה היה לקוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני ממליץ לך לנסות להפסיק להאיץ בפתאומיות כאשר אתה מרגיש רעידה. אם הרעידה נעלמת זו ציריה.

בד"כ (ומניסיון שלי) הציריה הארוכה היא שמחזירה את נשמתה ודורשת שיפוץ. איזה מנוע יש לך באוטו וכמה דלתות? יש הבדל בין הסוגים השונים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אם הגלגל הקידמי עקום הרעידות יופיעו במהירות נמוכה, אם האחורי התעקם הרעידות יופיעו החל מ 90-100 קמ"ש.

הכי פשוט, תחליף בין הגלגלים או את הגלגל החשוד ותראה אם התופעה משתנה, אח"כ תשאיל גלגל תקין וצא לסיבוב.

• תוכן חדש...