Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק - סוזוקי אלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקבל דעה עדכנית מבעלי אלטו על צריכת הדלק הממוצעת שלהם וכמובן גם על תנאי הנסיעה.

ישנה התלבטות לגבי האלטו או הפיג'ו כאשר צריכת דלק היא מרכיב הכי חשוב.

הבעיה עם הפיג'ו זה שהמחיר לאחרונה עלה ל 70 אלף.. האם הפיג'ו חסכונית יותר?

פורסם

תעשה חיפוש חבר, דיברו על זה המון.

לי היום יש סויפט 2008 אבל הייתה לי אלטו חדשה במשך כחצי שנה (ידנית).

תנאי הנסיעה שלי לא השתנו, ירושלים - מודיעין - ת"א פלוס בתוך הערים.

קרוב ל80 אחוז מהקילומטראז' בבינעירוני והיתר בתוך ערים כולל בפקקים של ת"א ובכניסה לת"א.

הייתי עומד עם האלטו הידנית קבוע על 1:19.5

עם הסויפט האוטומטית באותם תנאים אני קבוע על 1:13.5

אבל - מאד תלוי ברגל ובהרגלי נסיעה שלך. מי שקונה אלטו צריך לקחת בחשבון שכדאי להגיע לתוצאות כאלה צריך לנסוע יותר רגוע ויותר לאט מאשר בכל רכב אחר גדול יותר נקודה.

פורסם

אין לי נתונים כדי לעזור לך אבל אולי אוכל להאיר את עינייך בנושא קשור.

הפרש של 10% בצריכת דלק בשני רכבים. נגיד אלטו עושה 1/20 והפז'ו 1/18, על נסועה שנתית של 15000 ק"מ שזה בערך הממוצע בארץ הוא חיסכון של פחות מ50 ש"ח בחודש.

נראה לי שבקנייה של רכב שישמש לאורך תקופת זמן ארוכה יש קריטריונים יותר חכמים לבחירת בין שני דגמים.

נתחיל מדברים כמו בטיחות הרכב או אבזור, אתה בכל זאת הולך לבלות שעות רבות במצטבר באוטו.

מראה חיצוני, לאלו מאיתנו שמעדיפים גם לאהוב את מה שהם נוהגים בו.

ועד למחירי הטיפולים במוסכים המורשים, המוניטין של היבואנים והאחריות הניתנת.

לטעמי, לכל אלה משקל הרבה יותר מכבד מ10% צריכת דלק לפה או לשם.

פורסם

ה107 ואלטו מאוד חסכונית,אך אל תשכי בנסועה ממוצעת ההפרש של 10K לא מצדיק את רכישתו,וגם אם הפיגו יותר חסכונית יקח לך איזה 10 שנים טובות להחזיר את פער המחירים.אם מה שאתה מעוניין הוא רק חיסכון,לך על האלטו.כי במחיר 70 אלף יש רכבים שקצת פחות חיסכונים אך נותנים הרבה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי אלטו (ידנית) כשנה ו-3 חודשים, עברה 25000 קילומטר.

בנסיעות לאילת (היו 3 כאלו) עשתה בממוצע ליטר לכל 21 קילומטר במהירויות ממוצעות של 105-120 קמ"ש, רב הזמן על 105-110, עם אדם נוסף ברכב ומזגן.

צריכת דלק ממוצעת (בעיר ומחוץ לעיר) עומדת על כ 17-18 קילומטר לליטר דלק, כמובן תלוי באופי הנסיעה (עם או בלי מזגן, כמה אנשים ברכב, צורת נהיגה).

צריכת דלק הכי גרועה שהייתה לי הינה 13 קילומטר לליטר עם 4 אנשים ברכב ועם מזגן בחודשי הקיץ בתוך העיר ונסיעה לא כל כך רגועה.

מקווה שעזרתי

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

עם הנתונים שרומן פירסם,שדומים לפנדה,איך אפשר להגיד שהיא אוכלת דלק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...