Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. היום השתמשתי במחשב הנייד שלי מתוצרת אסוס פתאום במהלך גלישה במחשב המחשב נתקע ופתאום נעלמה התצוגה והמספר נהיה עם פסים לאורך בצבעים מה יכולה ללהיות הבעיה? נכתב מהסלולר מתנצל מראש

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

האם כאשר מפעילים את המחשב מחדש רואים תקין?

מה דגם הנייד והאם מדובר בכזה עם כרטיס מסך נפרד של NVIDIA או AMD? (נסה לרשום דגם מדוייק)

יש באפשרותך להעלות תמונה של המסך?

האם הנייד שלך מתחמם מעבר לרגיל?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה ארז.

הדגם הוא a8 jseries duo t7200 עם כרטיס מסך נפרד של nvidia geforce go 7700 ברגע שמדליקים מחדש כול הזמן יש פסים.

באותו יום שזה קרה שמעתי את מאוורר של המחשב. מתאמץ מהרגיל כאילו פעם שומעים אותו יותר חזק ופעם יותר חלש.

תודה שי נ.ב אנסה לצלם את המסך מאוחר יותר תודה.

פורסם

תיקנת את בעיית הלחמה במעבדה ? התיקון עצמו דורש החלפה של הכרטיס מסך עצמו? כמה עלה התיקון אם אפשר לשאול?

פורסם

תיקנתי את זה לבד, אם יש לך ידים טובות ואקדח חום או מכונה להלחמת BGA אז זה לא בעייה.

התיקון לא דורש החלפה של רכיב כול שהוא, כול הבעייה נוצרת מהלחמה שנשברת מתחת לצ'יפ של כרטיס המסך.

אם אתה לא מפחד על המחשב אז תוציא את הלוח אם ותשים אותו בתנור ביתי על 230 מעלות למשך 8 דקות זה יסדר את הבעייה :)

זה בדיוק מה שאני עשיתי לפני כחודש, בינתיים עובד.

כמובן שאני לא אחראי על כול נזק שיגרם.

אודי A4

דימה.

פורסם

הכרטיס מובנה על הלוח אם.

הדרך הפשוטה לאתר אותו זה לבדוק מתחת לבלוק קירור, בסך הכול יהיה שם 2 או 3 צ'יפים, מתוכן זה שאפשר להחליף זה המעבד מהשניים הנותרים זה שיש לו קירור יותר מסיבי זה הכרטיס מסך.

כמובן שעל הצ'יפ יהיה כתוב NVIDIA.

אודי A4

דימה.

פורסם

את האמת לא מצאתי אבל עכשיו אפילו שמדליקים את המחשב אין פסים אלא רק מסך שחור והמחשב נכבה אחרי מספר שניות ולא מצליח לפעול ברצף

פורסם

נשמע כתקלת לוח/כרטיס מסך כפי שאמרו, אני אינני מתקן הלחמות בשבבים כפי שמישהו כאן ביצע בתנור אצלו בבית, אך אם אתה מאיזור חיפה אוכל לבדוק לך את הנייד ללא תשלום.

פורסם

לידיעה, תיקון כזה באזורי עולה כ600 ש"ח, אחריות ניתנת ל3 חודשים בלבד.

ברוב המקרים אכן מדובר בסדקים בהלחמת המעבד הגרפי, בעיקר נתקלתי בזה בדגמי הDV של HP אך לא רק.

פורסם

כן קראתי פה ושם שתיקון כזה אכן עולה את המחיר שציינת.

לכן אני עדיין מתלבט אם לתקן את המחשב הספציפי הזה.

האם ניתן למכור מחשב נייד כזה לא תקין? כמה מומלץ לדרוש על מחשב כזה במידה ואחליט למכור?

תודה.

• תוכן חדש...