Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השילדה עצמה כבר נזרקה לברזל אבל נשאר טון חלקים ספר למכירה במחיר מצחיק

אז יש:

מנוע NFU 1600 הזרקה חד נקודתית + מחשב MARREL במצב מצויין 400 שקל

אלטרנטור VALEO במצב חדש 100 שקל

מכסה תא כפפות שלם לגמריי 100 שקל

סקאלה שניקנתה מפירוק במחיר של 300 שקל לפני חודש, 170 אלף קילומטר על השעון ,כל השעונים עובדים מצויןן 200 שקל

הפלאסטיק שיש באמצע הדשבורד איפשה שהרדיודיסק והפתחים האמצעים של המזגן חדש נקנה מפירוקיה לא מזמן 50 שקל

ידית וינקרים + וישרים (מגיע כיחידה 1) 100 שקל

הגה עם כרית אוויר במצב טוב 200 שקל

בקליות אחוריות דור שני במצב מושלם 150 לבקלית

דלת באגז' מושלמת עם השמשה, צבא שחור כולל מפתח למנעול 200 שקל

חלון אחורי צד שמאל (3דלתות,הקטן) כולל הגומיה 200 שקל (זגג דורש על חלון כזה 700 שקל)

אם אני יזכר בעוד משהו אני יוסיף

אני זמין עד יום שבת הזה ואחרי זה חבר ישאר אחראי על המכירה

052-6727438

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

כרגע 106 ראלי :mm_cool:

פורסם

אה ויש גם תמכסים האלה של הטנק דלק צד שמאל וצד ימין 100 שקל על שתיהם צבע שחור מצויין בלי שריטות בלי כלום

+ סוככי שמש המקוריים למי שאין 50 שקל שתיהם :)

היו:

,ZX VOLCANE Fiesta 1.4S 90 ,ZX 1.4 CUPE, Clio 1.4 RT , Colt 1.6 ,TIPO MEDIA ZX 16V 2.0I :inlove:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ירדו המחירים למה שנישאר אני פשוט חייב להיפטר מהכל בדחיפות

נשאר:

תא כפפות שלם לגמריי 100 שקל

סקאלה עובדת הכל תקין 100 שקל

הפלאסטיק שיש באמצע הדשבורד איפשה שהרדיודיסק והפתחים האמצעים של המזגן חדש נקנה מפירוקיה לא מזמן 50 שקל

ידית וינקרים + וישרים (מגיע כיחידה 1) 50 שקל

הגה עם כרית אוויר במצב טוב 100 שקל

בקליות אחוריות דור שני במצב מושלם 100 לבקלית

חלון אחורי צד שמאל (3דלתות,הקטן) כולל הגומיה 100 שקל

מכסים של הטנק דלק צד שמאל וצד ימין 50 שקל על שתיהם צבע שחור מצויין בלי שריטות בלי כלום

+ סוככי שמש המקוריים למי שאין 50 שקל שתיהם

0526727438

היו:

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...