Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי הונדה סיוויק שנת 2000, לפני שלושה ביצעתי טיפול שכלל טיימינג והחלפת שמן ל 15-40w+פילטר שמן

עכשיו אני מחליף שמן גיר ואני רוצה להחליף שמן מנוע בנוסף ל10-40 לביצועים טובים יותר(הוחלף ל15 בגלל נזילה. שהייתה וטופלה כבר)

* האם ניתן להחליף את סוג השמן בלי לפגוע במנוע והאם חייב. גם להחליף את הפילטר שמן שהוחלף לפני שלושה חודשים?

* היכן נמצאים פתחי הניקוז של שמן גיר ומנוע ברכב הנ״ל?

* שאם. נוספת שקשורה כבר לטיפול הבא וזה תיקון משולשים שאותו אני יעשה במוסך ואני מעוניין לדעת מה תהיה בערך עלותו?

תודה רבה לעונים

פורסם

שלום חברי היקר.

בעת כתיבת הודעה המתן בסבלנות קודם כל , אני בטוח שאנשים כאן חוץ מלעזור לאנשי פורום וחברים אחרים כאן , מתפעלים חיים כגון משפחה , ילדים , חברה , בילויים וכו' , לכן אין צורך להקפיץ את המודעה שוב כדי שיענו במהרה , אני משתדל לדפדף אחורה 3 דפים כל יום ואם יש לי את הידע אני אענה ואני בטוח שכולם כאן ככה.

לענייננו , בדוק מה השמן המומלץ להונדה סיוויק 2000 והשתמש רק בו , או בעל צמיגות דומה אבל עם חברה מוכרת שמכבדת עצמה (לא פרסטון !) ואם מומלץ להשתמש ב10-40 השתמש אך ורק בו, בנוסף אם אתה מבצע טיפול עדיף להחליף פילטר שמן לפילטר שמן מקורי בלבד ! העלות שלו עולה 30-40 שקלים יותר מחליפי אך האיכות עולה הרבה הרבה יותר מחליפי סיני\טורקי\ארץ שקר כלשהי , אם כבר אתה מחליף שמן עדיף להחליף פילטר ולהיות בראש שקט.

לגבי פתח ניקוז השמן בגיר , אני מאמין שהינו נמצא בקרטר אחר כמו שאר רכבים הנוסעים בכביש.

מחירים של משולשים חליפיים נעים בין 250-400 שקלים ומקורי בין 800-1000 שקלים למשולש. תעשה את השיקולים הכלכליים שלך , עלות מול איכות.

אם אינך מתמצא בטיפול קל לרכב , בקש מחבר שיעזור ויראה לך איך עושים זאת , ולשאר הפעמים אני מאמין שכבר תעשה לבד.

בברכת בריאות.

• תוכן חדש...