Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין אוטומט בתקציב 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

כבר הרבה זמן שאני מנסה למצוא את הרכב שיתאים לי!

רציתי לשמוע את המלצותיכם בתקווה להגיע להחלטה טובה!

אז ככה אני מחפשת רכב אמין, אוטומטי, תקציב 40K (עם אפשרות למתוח בעוד 10K במידה ויש סיבה טובה).

אני רווקה - ככה שחשבתי שרכב קטן יתאים יותר (חסכוני יותר) - אך לא באמת משנה ליץ

זה רכב ראשון אז קשה לקבוע כמה אני אסע -

אך מניחה שנסיעות לעבודה - אזור המרכז, 25 קמ לכל כיוון.

ובעיקר נסיעות עירוניות.

מה תציעו לי?

(אגב, חשבתי על יאריס 2006 אבל בינתים ממה שראיתי היא די יקרה 55,000 ואני לא בטוחה ששוה למתוח עבורה את התקציב).

תודה רבה!

פורסם

את יכולה לבדוק גרנדה פונטו,עם מנוע 1.4,יש לו גיר רובוטי,לכן הרכב חיסכוני,יש לו בטיחות טובה,רכב נוסף הוא יודנאי גטס תוכלי להשיג דגם אחרי מתיחת פנים,הרכב זול לתחזוקה די אמין,תמנעי מרמת איבזור GLF.

אם תצליחי למצוא דייהטסו סריון טובה,אופציה מעולה,זריז יחסית,אמין,רובם היו בליסינג או השכרה,בתקציב שלך זה גג 2007 כניראה יוצא ליסינג,לא חסר בשוק סריונים,לכן כדי לחפש עם כמה שפחות ק"מ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום,

היאריס בהחלט מכונית מצויינת כך שהמחשבה נכונה אבל כמו כבר הבנת המחיר שלה גבוה יחסית לרכבים קטנים אחרים.

באותו הסכום תוכלי למצוא לא מעט מכוניות טובות נוספות, שיהיו חדשות יותר ואמינות לא פחות.

בסביבות ה-50 אלף ש"ח (ואולי אפילו בפחות) אפשר למצוא דייהטסו סיריון מהשנים 2008 ו-2009 מליסינג תפעולי. מדובר ברכב מאוד חסכוני ומאוד אמין שמבוסס על מכלולים של טיוטה. מאוד מתאים כרכב ראשון לנהגת שנוסעת בעיקר בעיר, עם עיצוב מעניין וגודל קומפקטי.

אם את נוסעת בעיקר בפקקים של אזור המרכז אז תוכלי גם לשקול מכוניות קטנות יותר, כמו יונדאי i10 או סוזוקי אלטו. כחדשות הן עולות כ-70 אלף ש"ח אבל כמשומשות שנמצאות כשנה על הכביש המחיר מגיע קרוב מאוד לסכום שהגדרת. אמנם מדובר ברכבים קטנים יחסית עם מנוע קטן יחסית (האלטו עם מנוע 1000 סמ"ק, היונדאי עם מנוע 1100 סמ"ק) אבל בתמורה תקבלי רכב חדש יותר וגם מעט חסכוני יותר בדלק.

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

תבדוק לגבי פיג'ו 206.

אוטו קומפקטי,ספורטיבי יחסית יש אפשרות גם לגג נפתח

לא אוכל הרבה יחסית...

תעשה את השיקולים שלך.

פורסם

רק שהוא סובל מתיבה לא ממש מוצלחת,ורוב ה סופרטיביות XS הם ידניות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...