Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בעוד גולף mk2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחריי ניסיון שיפוץ שכשל החלטתי לחפש גולף אחרת, אחרי חיפוש קצר באינטרנט מצאתי רכב של חבר פורום בשם אילן,

אחרי כמה עיכובים הוחלפה הבעלות והרכב הגיע לביתו החדש!

כרגע אני עושה לרכב ישור קו קטן. הרכב בעל גיר ידני 4 הילוכים אני מתכוון להחליפו לגיר 5 הילוכים.

קצת פרטים ששכחתי הרכב בצבע כחול בעל 3 דלתות מנוע 1300, הרכב יפה אבל דרושים כמה תיקוני פחחות קלים שיתוקנו מאוחר יותר.

עם הרכב קיבלתי הרבה חלקי חילוף תודות לאילן!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

תתחדש. פרגן בתמונות :lol:

שאלה, מה עלה בגורל הרכב השני שלא הצלחת לשפץ?

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

אבי, תתחדש, אני מאחל לך שנים רבות של הנאה מהרכב.

מה שמיוחד בגולף הזאת, הוא שאם תאהב אותה היא תחזיר לך אהבה בשפע.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכי טוב גולף 1.3!:lol:

תתחדש:mm_yeah:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה לכולם! כייף לראות תגובות כאלה, לצערי התקלקלה לי המצלמה, אני אשתדל להעלות תמונות של הרכב בקרוב!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
תתחדש. פרגן בתמונות :lol:

שאלה, מה עלה בגורל הרכב השני שלא הצלחת לשפץ?

כרגע לא הוחלט מה יעשה איתו, יכול להיות שישמש לי לחלקים.

אבי, ברשותך...

תודה רבה אילן!

אעדכן תמונות בקרוב!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לצערי יש בשורות קצת לא טובות! הרכב מושבת בחנייה שלושה שבועות, בגלל אטם ראש שפרץ. אני מתלבט אם לשים מנוע1600 או לשפץ את המנוע הקיים ולהרכיב גיר 5 הילוכים שיש לי.

כרגע יש לי בעיה של זמן אז כניראה שהרכב יעמוד תקופה די ארוכה בחנייה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי כדאי לך לשים לה את ה5 הילוכים ולשפץ את המנוע הקיים. אני דיי בטוח שכדי להחליף ל1.6 אתה תצטרך גם גיר אחר, דוושות אחרות רדיאטור גדול יותר וגם בלמים אחרים, והכי באסה שחוקית לא יאשרו לך. אחרי הכל זה סכנת נפשות בישראל לעבור מ55 כ"ס ל75 כ"ס :(

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הוחלט לשפץ את המנוע הקיים! עכשיו מתחיל הכייף, איסוף החלקים. הבעיה היא שאין לי זמן להתחיל לעבוד על הרכב. כרגע קניתי קצת חלקים מקוריים! אטם ראש מנוע, אטם מכסה שסטומים, טמוסתת+אטם ורצועת טיימינג. בקרוב אני יביא עוד נגלה של חלקים, בזמן שיפוץ המנוע יורכב לרכב גיר 5 הילוכים עם קלאצ׳ חדש!

תמונות ועידכונים בקרוב!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

בזמן שהרכב עומד בחנייה הוא תופס הרבה אבק אז אחת לכמה ימים אני מנקה אותו, היום ניקיתי וצילמתי כמה תמונות אז אני חושב שהגיע הזמן להעלות תמונות של הרכב בביתו החדש.

IMG_2264.jpg

IMG_2266.jpg

IMG_2267.jpg

IMG_2269.jpg

IMG_2273.jpg

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...