Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג

גם אם אתה שואל על הID8 לעומת הE8

גם אם אתה שואל על הSA8 לעומת הE8

כי את הE8 תרם זכיתי לשמוע והID8 פשוט פעל בתא המטען ללא שום קשר של כוונים בינו לבין הסט הקדמי ברכב אצל אוראל, הוא פשוט עבד ונתן קצת נפח אבל הוא היה מבחינת סאונד קבור בתא המטען.

הID היה נשמע לי טיפה באובר מבחינת גיין ולא מכוון אז אני לא יכול לחוות שום דבר לגביו למעט זה שהעוצמה שלו היתה מספקת והגוון שלו היה מאוד נעים.

אני לא זוכר אם בפאסאט האפורה שהיתה ליאריק - הסאב 8 אינטש שהוא התקין מקדימה היה ID8 או גרסא גבוהה יותר כמו IDQ או IDMAX בקוטר 8 (אני גם לא זוכר אם הם ייצרו לסדרות האלו 8 אינטש או לא) אבל אם זה היה ID8, אני יכול לאמר לך שאפשר להגיע איתו לתוצאה מטמטמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאריק BASSBOOST היה ברכב את הE8 במשך שנתיים.

היה מותקן ביונדאי גטס מאחורי המושבים.

נתן תוצאה מצויינת.

אני מניח ש10 אינטש יתן את אותה תוצאה, רק יהיה יותר חזק.

under construction..

פורסם

כן, התיבה היא אטומה.

הצורך לחסוך במקום בתא מטען גרם לי להחליף סאב וופר והסיבה שבחרתי בסאב הזה היא בגלל שהוא דורש נפח אפסי ונותן תמורה מלאה במקביל.

למשל הAURA NS10 שלי "אמור" להשמע טוב בתיבה אטומה (חבל שזרקתי אותה :evil:) 15 ליטר (חצי CF) - אבל הוא לא, הוא ממש לא. בתיבה פורטד 45 ליטר לעומת זאת זה סאב הSQ הכי טוב שיצא לי לשמוע עד היום (הוא ברנו ולא באוונסיס)

אני משאיר אותו ברנו כי לרנו יש תא מטען ענק בדיוק כמו באוונסיס רק שבאוונסיס אני הייתי צריך לוותר על נפח מסויים בתא המטען בשביל שתי פלטות בהן נכנסת ההגברה, הפרוססור והCARPC ולמרות שעוד נשאר לי נפח מכובד ביותר של תא מטען - המקום הפנוי שנשאר לי שם ביחד עם סאב בגודל שכזה... לא יספיק לי.

תיקח בחשבון שאמנם הנפח הפנימי של התיבה של הסיז היה 32 ליטר - העץ היה בעובי 2.5 ס"מ וזה אומר שהנפח החיצוני של התיבה היה פשוט הזוי לסאב 12 אינטש.

אז במקום זה הבאתי סאב שהנפח הפנימי של התיבה שלו הוא 21 ליטר, העץ 17 מילימטר והגודל החיצוני של התיבה קטן בצורה משמעותית ומאפשר לי להכניס לתא המטען בנוחות את כל מה שצריך להכנס לתוכו. זה הבדל עצום.

על הדרך איבדתי את הרכות שאהבתי בסיז אבל הרווחתי סאב וופר שנשמע כמו סאב שמשתלב עם הוופרים במקום משהו שגורם לוופרים להרגיש הרבה יותר חזקים ומשתלב איתם בצורה שקופה.

למונחים של SQ - סאב שקוף זה המצב הכי נכון אבל אני נוסע ככה כבר כמה שנים טובות והיה חסר לי כבר סאב וופר שאומר "שלום, אני כאן!"

:-D

תודה על התשובה (אגב אני אוהב את התשובות שלך, אני לומד מהם המון!)

האמת שאני באמת חושב שכדי לחסוך עוד כסף, ולהנות ממשהו איכותי.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
לאריק BASSBOOST היה ברכב את הE8 במשך שנתיים.

היה מותקן ביונדאי גטס מאחורי המושבים.

נתן תוצאה מצויינת.

אני מניח ש10 אינטש יתן את אותה תוצאה, רק יהיה יותר חזק.

זה היה E8? :-D

זה אמור להיות הסאב החלש יותר? :shock:

אני לא זוכר שזה היה משהו חלש במיוחד.

אפרופו ה10 אינטש גם מן הסתם ירד קצת יותר נמוך בתחום התדר ויצליח לנגן בצורה מלאה 30 הרץ וגם יצליח להזיז בצורה מכובדת כנראה עד אזור ה20 (אבל מהנסיון שלי הSA10 מנגן יפה יותר כשעוצרים אותו ב30 הרץ - זה נכון לגבי כל סאב 10 אינטש שהיה לי עד היום ללא יוצא מן הכלל - חוקי פיסיקה).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי -

אני שמח להודיע לך שאתה פשוט חולה נפש.

עכשיו קיבלת רישמית את הדיפלומה :)

תתחדש ותהנה.

נשמע אותו בשבת.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רזי, :-P

לפי החתימה שלך אני מבין שהמצב כבר קשה :-D

בכל מקרה במפגש הקרוב אני מגיע עם המגאן שם מותקן הAURA.

אבל גם זו מערכת מעניינת מאוד אמנם עדיין ללא כוונים סופיים ועדיין אני חושב שהרמקולים עוד רחוקים מלהפתח אבל זה כבר נשמע כמו משהו שאפשר להשמיע במפגשים -> ולחטוף הפגזה :-D

היום עשיתי - בעצמי - גריל קוסטום מגריל מוטות

מה אני אגיד לכם - סדנאת "פולסקה, בא לי להקיא בע"מ" :-P:-P:-P

אבל לפחות יש גריל ואפשר לשים חפצים גדולים ליד הסאב :?

שוב שכחתי שצריך לסובב את התמונות של האייפון - לא נורא.

גריל מוטות, טוש סימון, מלטשת זווית (דיסק) 900 וואט שבמקרה יש לי, קידוח של חור נוסף בצד המנוסר.

ושלום שלום...

ולגבי הסאב - שמעתי היום ריאהנה, ביונסה, אלישיה קיז, שפונגל -> פשוט אין מילים, הסאב הזה יוכיח את עצמו במפגש הבא בו אגיע עם האוונסיס.

photo.JPG

Pioneer TS-X150

פורסם

יפה אדי!

אהבתי את הDIY שדפקת על הגריל :wink:

אבל על הצד שלא חתכת יש שני חורים, שים גם שם ברגים בשביל האסתטיות. IMHO.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

שלומי

אין טיפה של אסטתיקה בגריל קוסטום הזה עם או בלי החורים :)

אבל חיזוק נוסף לעולם לא יזיק אני מניח.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא יודע מה אתה רוצה.

הגריל יצא יפה מאוד. זה שהגודל לא מתאים זה סיפור אחר.

אבל הוא שם כדי להגן על הסאב ופחות להיות יפה. למרות שאם כבר, אז כבר.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אפרופו הכותרת היא רושם ראשוני.

אחרי שלסאב היו כבר איזה 8 שעות עבודה (7 לפחות - אני מבלה כל יום בממוצע שעה וחצי על הכביש גם בסופי שבוע) הוא נפתח, לא יודע אם עדיין עד הסוף אבל הוא בפירוש השתנה.

הוא נהיה קצת יותר עדין, טיפה יותר עמוק (יורד קצת יותר נמוך בתחושה שאני מקבל ממנו) והגוון שלו קצת יותר חם -> במילים אחרות הוא נהיה יותר נעים ממה שהוא היה אגרסיבי.

כמובן גם אני די בטוח שאני כבר מתחיל להתרגל אליו (שונה לגמרי מהסיז, אופי\גוון אחר של באס).

עד למפגש שיבוא באפריל אני די בטוח שהסאב הזה כבר יהיה לחלוטין אחרי הרצה.

שמעתי היום את ההקלטה של ההופעה של אלברט קינג עם סטיבי ריי ווגן (אין סשנס אני חושב שקוראים לזה - לא זוכר בוודאות) - פשוט תענוג!

Pioneer TS-X150

פורסם

אפרופו הכותרת היא רושם ראשוני.

הוא נהיה קצת יותר עדין, טיפה יותר עמוק (יורד קצת יותר נמוך בתחושה שאני מקבל ממנו) והגוון שלו קצת יותר חם -> במילים אחרות הוא נהיה יותר נעים ממה שהוא היה אגרסיבי.

אדי,

תיאוריך גובלים בפורנוגרפיה שלא משאירה הרבה מקום לדמיון וגורמים לכמה מאיתנו זיקפה בלתי רצונית בעליל וחסרת שליטה. :twisted:

כל מילה ומילה שהינך כותב מנצנצים באור יקרות ולא משאירים צל של ספק לגבי הנאתך מהסאב.

שוב,קבל תתחדש גדול והנאה צרופה בהמשך.

ליאור

פורסם

שמע,

לא רשמתי שם שבעזרת שני אגרופיי פערתי פורט בתיבה אטומה :)

בסה״כ רשמתי שהוא נהיה עדין וזה תענוג, זה סה״כ ארוטיקה, עוד לא הגעתי לפורנו.

וכשאני אגיע לפורנו אני לא בטוח שאתה תעבור את זה בשלום.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...