Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי כל הכבוד על הרכישה.

תתחדש ומקווה לשמוע אותו במפגש מרכז הקרוב.

בסופו של דבר אתה יותר מתלהב ממני על איך שתארת על הסאב הזה. :screwy: (סך הכול סאב)

אני גם חושב שעדיף לקנות דברים כאלה בארץ שיש את האמא והאבא שלו פה מאשר להזמין מרחוק ואת האפשרות של האחריות והתמיכה שצריך לפעמים שנמצא פה קרוב.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דודי תודה!

מתלהב - כן, זה צעצוע חדש ומזמן, למען האמת כבר שנים ארוכות שלא היה לי סאב מוכוון SPL ברכב - אפשר לאמר שכחתי מה זה עוד לפני שבכלל התחלתי.

ולא אני לא מגביר אותו לתוצאת SPL בכלל אבל יש לו כוח והוא טוב, הוא באמת סאב טוב, הרגשתי שעשיתי בחירה טובה מהרגע הראשון שהפעלנו את המערכת -> אחרי הכוונים כבר לא היה לי ספק שאני נשאר איתו ולא מחכה לגרסאת ה8 אינטש שלו.

לגבי לרכוש כאן בארץ - מסכים איתך ב200 אחוזים, אני תמיד אעדיף לשלם קצת יותר על נוחות בשביל אחריות מקומית כשאני יודע שהאמא\אבא הינם בית טוב וגם לקנות כאן במשק שלנו.

הסיבות היחידות שאני אתן עדיפות לייבוא אישי הן:

א. לא ניתן לקנות את זה כאן בארץ.

ב. פער המחירים הוא גדול מאוד.

אז - א' בהחלט ניתן לקנות כאן בארץ.

ב' ראינו שנסיון להביא את הסאב הזה בייבוא אישי דווקא יוצא יקר יותר... ועוד בלי תיבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המחיר שלו כולל תיבה הוא כ1500 שקלים -> שים לב שזה המחיר כרגע, זה אמור להיות המחיר שהסאב הזה אמור להמכר בו בלי תיבה וזה עדיין, משתלם לדעתי -> בשביל 50 שקלים לייבא מחו"ל?

נכון לעכשיו התיבה לא רק שנמכרת במחיר עלות, היא נספגת לתוך המחיר הכולל של הסאב.

להביא את הסאב מחו"ל בלי תיבה ובלי אחריות יעלה לך איפשהו באזור ה1450 שקלים

אז גם אם תביא אותו בזול יותר - זה או שהברחת אותו איכשהו או שאתה בכל מקרה בלי אחריות וגם אם כן שילוח בין לאומי של סאב והמתנה ארוכה זה לא כיף גדול.

לסאב הזה יש שני סלילים אבל יש לו שני דגמים.

או שני סלילים 2 אוהם

או שני סלילים 4 אוהם

העדיפות הנורמאלית היא בד"כ לשני סלילים 2 אוהם כי אז אתה יכול או לחבר אותם במקביל ולרדת ל1 אוהם התנגדות או לחבר אותם בטור ולעלות ל4 אוהם התנגדות.

אם יש לך מונו בלוק יציב ב1 אוהם - אתה יכול גם לחבר ב1 אוהם ולהוציא מהסאב הזה את המקסימום אבל אני ממש לא ממליץ על זה כי היכולת של המגבר לשלוט בסאב וגם אחוזי העיוות יעלו בהתאם, הנצילות יורדת וגם הדאמפינג פאקטור יורד - אני מעדיף לעלות בהתנגדות מאשר לרדת.

ב4 אוהם התנגדות הסאב הזה הוא מוצר SQ בנוסף להיותו מוצר SPL והוא בהחלט נותן לך את מלוא התמורה.

אני הייתי רוצה להעלות עבורך לינק לאתר, שתוכל גם לראות את החבילות העסקיות שהסאב הזה מצורף אליהן (כולל התקנה, מגבר, סט קומפוננט) אבל כאן הפורום מותח את הגבול האדום שלו.

אם זה מעניין אותך - לצערי, הודעה פרטית מה גם שאני לא אפנה אליך בהודעה פרטית משום שזה צריך להיות מרצונך החופשי בלבד.

אני לפחות מצהיר בכדי לשמור על מידת כנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

די ג'יי DSR (דיירקט סרבר ריטרן במונחים הטכניים של העבודה שלי או local triangulation

:-P )

אני לא יכול לאמר לך מה טוב יותר מה גם שאתה עושה השוואה בין 10 אינטש ל12 אינטש וזה פשוט לא עובד ככה.

אני גם לא יכול לאמר לך עם הסיז היה טוב יותר או הסאן דאון - זה עניין של העדפה ואמרתי כבר שהאופי שלי והבחירות המוזיקליות שלי לרוב היו נותנות תיעדוף לסאב כמו הסיז, אאורה, סקאן ספיק או פירלס שהם כולם סאבוופרים עדינים יותר שמשתלבים יותר לתוך הסט הקדמי מבלי להיות דומיננטיים.

הבעיה - הם כולם דורשים נפחי תיבות הזויים בכדי לעבוד נכון ולכן - נפסלו.

אל תשכח שבמקור הכוונה שלי היתה להביא סאב 8 אינטש - זו הסיבה האמיתית שבחרתי ללכת על סדרת הSA, כי אמרתי לעצמי, אם כבר סאב קטן אז שיהיה רוצח.

בסוף יצא שהלכתי על ה10 אינטש ואתה יודע מה? אולי הלכתי רחוק מידי בשבילי.

אבל הSA10 הזה יורד נמוך ועושה זאת יפה, אם אתה נותן לו לנגן למטה לכוון ה20 הרץ אתה ממש תתקשה לדעת או להבדיל אם זה 10 אינטש או 12 אינטש עד שלא תשווה אחד מול אחד בין SA10 לSA12

אפרופו - אתה יכול פשוט ללכת על הSA12

אבל כשחסמתי אותו בין 30 ל 60 במקום 20 עד 60 הוא נשמע לטעמי טוב יותר.

כשניסיתי לחסום את הסיז מ30 - היה ממש חסרים לו ה10 הרצים האלה עד ל20 שם הוא פשוט עושה פלאים.

אז בכל זאת זה סאב 10 אינטש אבל מה - הוא חשף באוונסיס חלקים שעד אתה לא חשבתי שנדרשת בהם עבודת בידוד שהסיז מעולם לא חשף, הוא פשוט כל כך חזק שאין מה להשוות בינו לבין סאב ששייך למשפחת העדינים.

אני לא זוכר אם הGTI או הGTO זו הסדרה הגבוהה של הסאבים של JBL אבל אם הסאב שאתה מדבר עליו הוא הסדרה הגבוהה זה סאב פשוט מטמטם ואני אמליץ לך עליו בגרסאת ה15 אינטש על JBL מסדרת הפאוור (עם סמל של CROWN) ה1200.1

אני זוכר ששמעתי רכב עם השילוב הזה והתחושה היתה באס של הופעה באצטדיון פתוח -> פלוס רציני לתשלובת הזאת.

וואו לא ציפתי לתשובה כה מפורטת :)

תודה רבה לך על התושבה למיטב ידעתי הסאב של JBL הוא מהסדרה הנמוכה,

(400 ש"ח) זה לא נראלי סאב מהרמה הגבוה שלהם .

שוב פעם תודה רבה רבה רבה על התשובות המפורטות שנתת שבת שלום :-):-):-)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

הרמה הנמוכה היא זוועת עולם - זה מקביל לאינפיניטי רפרנס - לא לגעת.

כבר עדיף שתביא משהו מיד2

Pioneer TS-X150

פורסם

זה יוסי בתמונה...

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

הרמה הנמוכה היא זוועת עולם - זה מקביל לאינפיניטי רפרנס - לא לגעת.

כבר עדיף שתביא משהו מיד2

וואו:shock: לא חשבתי שעד כדי כך.

זה הסאב אגב:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=417099

חשבתי להביא אותו במקום ההרץ ES300 כדי לחסוך קצת כסף אבל אם זה ככה אין סיכוי!

הבעיה שביד 2 אין מציאות אולי פה בפורום יש?!

פורסם

הES300 יהיה עדיף עשרות מונים מהתועבה הזו מקונצרן הרמן תעשיות (JBL ) ממליץ גם בחום על הסאב שאתה רואה בתמונה

:-P

אפרופו הנה לינק לחזירים מכונפים:

הנה לינק לאגרטלים ואהילים:

התמונות אמנם הפוכות - שכחתי לסדר אותן אבל כמו שאתם רואים - לקנה מידה שמתי מגב יד ליד הסאב וופר בכדי שתבינו עד כמה הוא והתיבה סה"כ קטנים וחוסכים נפח.

כמובן - אי אפשר בלי חתול. נכון לעכשיו אין גריל אבל אנחנו עובדים על זה.

baggage.jpg

box.jpg

Cat.jpg

Size.jpg

Pioneer TS-X150

פורסם

זה ממש קטן!

התיבה היא תיבה אטומה נכון?!

אבל עוד שאלה למה דווקא החלטת ללכת על תיבה כל כך קטנה,

חוסר מקום או שפשוט זאת התיבה שצריך בשביל הסאב הזה? (שינוצל טוב ולא "ימרח")

פורסם

כן, התיבה היא אטומה.

הצורך לחסוך במקום בתא מטען גרם לי להחליף סאב וופר והסיבה שבחרתי בסאב הזה היא בגלל שהוא דורש נפח אפסי ונותן תמורה מלאה במקביל.

למשל הAURA NS10 שלי "אמור" להשמע טוב בתיבה אטומה (חבל שזרקתי אותה :evil:) 15 ליטר (חצי CF) - אבל הוא לא, הוא ממש לא. בתיבה פורטד 45 ליטר לעומת זאת זה סאב הSQ הכי טוב שיצא לי לשמוע עד היום (הוא ברנו ולא באוונסיס)

אני משאיר אותו ברנו כי לרנו יש תא מטען ענק בדיוק כמו באוונסיס רק שבאוונסיס אני הייתי צריך לוותר על נפח מסויים בתא המטען בשביל שתי פלטות בהן נכנסת ההגברה, הפרוססור והCARPC ולמרות שעוד נשאר לי נפח מכובד ביותר של תא מטען - המקום הפנוי שנשאר לי שם ביחד עם סאב בגודל שכזה... לא יספיק לי.

תיקח בחשבון שאמנם הנפח הפנימי של התיבה של הסיז היה 32 ליטר - העץ היה בעובי 2.5 ס"מ וזה אומר שהנפח החיצוני של התיבה היה פשוט הזוי לסאב 12 אינטש.

אז במקום זה הבאתי סאב שהנפח הפנימי של התיבה שלו הוא 21 ליטר, העץ 17 מילימטר והגודל החיצוני של התיבה קטן בצורה משמעותית ומאפשר לי להכניס לתא המטען בנוחות את כל מה שצריך להכנס לתוכו. זה הבדל עצום.

על הדרך איבדתי את הרכות שאהבתי בסיז אבל הרווחתי סאב וופר שנשמע כמו סאב שמשתלב עם הוופרים במקום משהו שגורם לוופרים להרגיש הרבה יותר חזקים ומשתלב איתם בצורה שקופה.

למונחים של SQ - סאב שקוף זה המצב הכי נכון אבל אני נוסע ככה כבר כמה שנים טובות והיה חסר לי כבר סאב וופר שאומר "שלום, אני כאן!"

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אני יודע שאוראל הזמין אותו, אני לא זוכר אם הוא שמע אותו עדיין.

עד כמה שידוע לי זה גם נובע מיתרון של תיבה אפסית, 14 ליטר...

שמעתי אצל אוראל את הID8 הE אמור להיות חזק לא פחות ואני ממש לא אתפלא אם הוא יהיה חזק יותר בצורה משמעותית.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...