Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריחניות לרכב במבצע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שצריך ורוצה,

בתחנות הדלק סונול ישנו מבצע על ריחניות לרכב,

מהסוג הנוזלי עם המקלות,

המחיר 10 ש"ח במקום 23 ש"ח.

מגיע במגוון ריחות.

82910463.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ל'

ריח.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על המידע, אני בהחלט אקנה. היה לי בעבר כזה, רק צריך להיזהר שהנוזל לא יישפך על הפלסטיקים כי נשארים סימנים.

אגב, האוטו שבתמונה הוא אימפרזה כמו שלי :)

פורסם

רק קליפורניה!

כבר מעל לשנה, אני משתמש בריח דובדבן ומרוצה יותר מכל דבר אחר :).

המחיר נשמע מפתה, אבל האפשרות לנזק פוטנציאלי מהנוזל, מרחיקה אותי מהמוצר.

בכל מקרה, תודה על העדכון.

פורסם

תודה רבה לך על הפרסום. היה לי כזה בריח וניל חזק מידי וניהיה מסריח בסופו של דבר. (לדעתי)

אתם יודעים אולי עם זה בכל החנויות או מבצע בחנות סונול ספציפית ?

פורסם

ראיתי את זה ב 3 חנויות של סונול בהם ביקרתי.

אני משערת שזה בכל הרשת.

כנראה רכשו מלאי גדול מידי ורוצים לדלל אותו על ידי מבצעים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מתחת לבקבוק יש מדבקה שניתן להדביק אותה לדש בורד כדי שזה לא יזוז,אני ניסיתי את הדובדבן וזה היה חזק מידי בסופו שלדבר,אני רואה שגם הוניל חזק מידי,כניראה הם מרוכזים חזק מידי כדי שישארו לאורך זמן,אני לא אהבתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בחלל גדול ופתוח יותר ריח הריחניות חלש יותר לא דומיננטי.

כך שאם אני מניחה את הרחנית על השידה בחדר יש ריח נעים

ולא חזק מידי.

אבל אני מאוד אוהבת ריח נעים ברכב, כך שכמה שיותר חזק ודומיננטי,

טוב יותר.

ל'

פורסם

קליפורניה זה רק פחיות,לי אישית הדובדבן עשה כאב ראש,במיוחד בהתחלה כשנכנסים לרכב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כנראה כי אתה לא "משתמש" :wink:

מישהו מכיר מקום שמוכרים בזול את הפחיות באיזור המרכז?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבל אני מאוד אוהבת ריח נעים ברכב, כך שכמה שיותר חזק ודומיננטי,

טוב יותר.

הלוואי וכולן היו כמוך8).

לצערי, לא יצא לי להיות בקשר רציני לאחרונה וכל הבחורות שנוסעות איתי במכונית בפעם הראשונה, לא מספיקות להכניס את הרגל השנייה למכונית וכבר מעירות על ריח חזק מדי :(

אתה מדבר על פחיות הריח?

כן, בהקשר אחר הייתי מדבר על פלורידה :)

קליפורניה זה רק פחיות,לי אישית הדובדבן עשה כאב ראש,במיוחד בהתחלה כשנכנסים לרכב.

אחרי שאתה מנסה דובדבן, כל ריח שיבוא אחריו, יהיה נחות ממנו ובחיים לא ישתווה אליו.

אני קצת מופרע ולכן אני אוהב לקנות פחית חדשה ופשוט להעיף את המכסה לפח. מה עוד, שהמכונית עומדת לפעמים בסופי שבוע (מה שנקרא, "מכונית שניה" בבית). פשוט תנסה לתאר את הריח ביום ראשון על הבוקר :).

פורסם

אני מציע לך לנסות פחיות של BLACK ICE,אני משתמש בזה וגם חבר פורום נוסף הזמין דרכי,ריח מעולה ולא חזק מידי.

• תוכן חדש...