Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריחניות לרכב במבצע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה הכי חשובה, איפה אתה ממקמים את זה ברכב, כדי שלא ישפך ויפגע\ילכלך פלסטיקים?

עד עכשיו שמתי משהו דומה לזה (קיבלתי מהמוסך כזה כוס זכוכית עם פקק שעם) במאפרה של הקוואליר, כי שם גם אם ייזל לא יקרה כלום, אבל מעניין אותי לדעת איפה אתם שמת את זה?

פורסם

אני גם מאז ומתמיד משתמש בפחיות של קליפורניה בריח דובדבן. הריח שלו כל כך חזק, במיוחד בשמש!

הריח נשאר שנה באוטו גם אחרי שאני זורק את הפחית, רציני לגמרי. לפעמים הוא חזק מדי.

פורסם

אם ברכבי יש מחזיק כוסות אז שם,הוא מתאים לרוחב.

לגבי BLACK ICE,אני לא חנות,פשוט מכיר מקום ששם מוכרים,לכן אותו חבר פורום הזמין דרכי כי הוא לא מצא.

<a href=http://img854.imageshack.us/img854/415/p1071117.jpg' alt='p1071117.jpg'>%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us[/img]

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך עדיין לא המליצו על ריח המסטיק של קליפורניה?

גם ריח מעולה (לטעמי). גם ריח חזק, וגם לא עושה כאב ראש ביום ראשון בבוקר.

פורסם

אין יותר זול מ20 שקל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין על קליפורניה! אני כבר שלושה חודשים עם פחית דובדבן שלא רוצה להיגמר.

את הריחנים הנוזליים עם המקלות אני שם בשירותים.

מי שמחפש פחיות ריח קליפורניה לAUTO 365 יש מבצע ל 3 פחיות ב50 ש"ח

https://www.auto365.co.il/basket.aspx

אני מציע לך לנסות פחיות של BLACK ICE,אני משתמש בזה וגם חבר פורום נוסף הזמין דרכי,ריח מעולה ולא חזק מידי.

מה זה ריח BLACK ICE?

http://auto365.co.il/product-610-%D7%A4%D7%97%D7%99%D7%AA_%D7%A8%D7%99%D7%97_Black_ICE_%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%94_%D7%A2%D7%9D_%D7%9E%D7%95%D7%95%D7%A1%D7%AA_%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%97!.aspx

פורסם

הזמנתי בסופ"ש האחרון מ 365 את שלושת הפחיות במבצע, הגיעו עוד השבוע לסניף הדואר.

לבינתיים מנסה את הווניל - לא להיט, הדובדבן והמסטיק (שעושה רושם שמאוד דומה בריחו לווניל) בהמתנה. משעשע שבהוראות מצויין שבכדי למקסם את הפצת הריח, יש למקם את שלושת הלבנים בצורה אנכית בתוך הפחית, כשהן כבר מראש ממוקמות בצורה כזו.

מיקום הפחית הוא במגש מאחורי המקום לשתי הכוסות מתחת לקונסולה.

פורסם

לראשל"צים מבנינו, בא.ת.ישן ראשל"צ ליד הטאבון יש רפדיה "אוטו-סטייל" או משהו בסיגנון, יש קליפורניה ב15 שקל לפחית.

אני בפעם האחרונה קניתי בריח חמוציות ולדעתי מומלץ. גם התפוח מעולה לטעמי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
הזמנתי בסופ"ש האחרון מ 365 את שלושת הפחיות במבצע, הגיעו עוד השבוע לסניף הדואר.

לבינתיים מנסה את הווניל - לא להיט, הדובדבן והמסטיק (שעושה רושם שמאוד דומה בריחו לווניל) בהמתנה. משעשע שבהוראות מצויין שבכדי למקסם את הפצת הריח, יש למקם את שלושת הלבנים בצורה אנכית בתוך הפחית, כשהן כבר מראש ממוקמות בצורה כזו.

מיקום הפחית הוא במגש מאחורי המקום לשתי הכוסות מתחת לקונסולה.

הוניל לטעמי זה אחד הריחות היותר לא נעימים שיש, גם מתנדף מהר.

הדובדן ממש לא מריח כמוהו.

פורסם

365 זאת חנות באינטרנט,יש לה חבר פורום שגולש פה,תפוח אכן ריח מעולה,נעים ועדין,וכן זה טוב לא רק לנרגילה.

קשה לתאר את הריח BLACK ICE הוא לא של פרי או מאכל כשלהו,יותר כמו בושם כזה.

פורסם

ל', תודה!

אבל אני לא משתמש עקב החשש שישפך לי ברכב הנוזל ויעשה שמות לפלסטיקה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...