Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג׳יפ פנאי למשפחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיה סורנטו ג'יפ דיי מרווח וגדול.. יכול להתאים לך מאוד.

ד"א אנחנו בדיוק מוכרים אחד כזה :wink: מודל 2003 יד 2 עם 165000 ק"מ והמון, אבל המון תוספות.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גראנד ויטארה

אמנם קצת צפוף מאחור אך ייתן לך מענה טוב לטיולי שבת קלילים ולנסיעה יום יומית.

אמין,פשוט וצריכת דלק סבירה ביחס לגדולים(אני מדבר על דגם ה1.6 )החסרון הוא שהוא איטי.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

נראה לי שפורסטר 2006 יהיה דיי טוב (וידרוש 75-80 אלף).

יש למישהו מושג על בצריכת דלק שלו?

האיכות נסיעה בכביש?

שקט בתא הנוסעים?

המון המון תודה..

נ.ב.

כמו שאתם רואים העלתם לי את התקציב ב10 אלף... לא בטוח שאשתי תשמח :)

פורסם
נראה לי שפורסטר 2006 יהיה דיי טוב (וידרוש 75-80 אלף).

יש למישהו מושג על בצריכת דלק שלו?

האיכות נסיעה בכביש?

שקט בתא הנוסעים?

המון המון תודה..

נ.ב.

כמו שאתם רואים העלתם לי את התקציב ב10 אלף... לא בטוח שאשתי תשמח :)

אתה יכול להשיג פורסטר משנתון 2006 גם בפחות מ-75000 ש"ח. בכל מקרה שתי אופציות לפניך - פורסטר ידנית (נדירה באופן יחסי) שהיא חסכונית באופן יחסי (9-9.5 ק"מ לליטר) שנהנית גם מתמסורת של הילוך כוח. פורסטר אוטומטית (רובן של הפורסטרים) עם תצרוכת דלק של (8-8.5 ק"מ לליטר).

הפורסטר משנת 2006 נהנית ממנוע משופר עם כ-158 כ"ס, ממיתלים מוקשחים (לעומת הדגם הקודם) שגורמים לרכב להרגיש ספורטיבי יותר. הרכב מרגיש שקט ובטוח וגם נוחות הנסיעה טובה.

הרכב אמין מאד וקשוח. גם רכב עם נסועה גבוהה באופן יחסי ישרת אותך היטב (בתנאי שטופל כראוי).

לדעתי הבחירה הנכונה - בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

עם טוסון נוסעים לקניון ומשום יש הרגשה שמשווקים את הפורסטר נמרצות הוא רכב מעולה אבל ממש לא להיט בשטח

בתקציב שלך הכי מומלץ איסוזו טרופר או פאג'רו קינג הדגמים הארוכים כדי שישאר לך מקום אחרי המערכת גז

הכי חשוב ברכבים מהסוג הזה זה סבלנות בחיפושים בהצלחה!

פורסם

הבעיה היא שעם האוכל בא התאבון.

אחרי טיול, שתים הפורסטר תהיה קטנה עליו.

ההמלצות שלי סורנטו או רקסטון 2.7

לשתיהן צריכת דלק שפויה ועלויות אחזקה הגיוניות.

לסורנטו יתרון קל בשטח וחיסרון יחסי מבחינת גודל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הבעיה היא שעם האוכל בא התאבון.

אחרי טיול, שתים הפורסטר תהיה קטנה עליו.

ההמלצות שלי סורנטו או רקסטון 2.7

לשתיהן צריכת דלק שפויה ועלויות אחזקה הגיוניות.

לסורנטו יתרון קל בשטח וחיסרון יחסי מבחינת גודל.

העניין הוא שבכל מקרה הפורסטר עדיפה עליהן בכביש, בכל פרמטר. וסה"כ בשביל טיולי שטח קלים הפורסטר מספקת בהחלט.

פורסם
העניין הוא שבכל מקרה הפורסטר עדיפה עליהן בכביש, בכל פרמטר. וסה"כ בשביל טיולי שטח קלים הפורסטר מספקת בהחלט.

לאחר טיול "קליל" אחד בנגב, במדבר יהודה או אפילו בהרי ירושלים הבחור יבין מהר מאוד את גודל הטעות.

צריך להקשיב קצת לחברים כאן שיש להם קצת נסיון בשטח ורכבי שטח.

פורסם

היי שוב

לא סביר להניח שאני ארצה להשתדרג. בבסיס אני מכור למהירות (אופנועי ספורט) ולא קשור לשטח. הרצון לשטח נובע בגלל הגודל, הנוחות, קצת בגלל הפוזה וקצת על לטייל בשבת בבוקר עם המשפחה (ילד בן 2.5).

ירון קלט אותי נכון.

אני מחפש משהו שיתן לי נוחות מקסימלית בכביש (כי שם תהיה רוב הנסיעה איתו) ויכולת לעבור שבילי עפר/קצת חול.

התחלתי לחפש פורסטרים, קצת קשה למצוא משהו שיגיע לתקציב שלי, אבל אם לא אמצא - אני אתחיל לעלות.

המון תודה לכולכם פה, עזרתם לי מאוד!

בקרוב אני אצטרך המלצה לטיול "שבילים כבושים" ראשון עם המשפחה :)

נ.ב.

שאלה אחרונה לחלוטין, אחד מהעבודה המליץ לי לחפש גרנד ויטרה 2006...

פורסם
היי שוב

לא סביר להניח שאני ארצה להשתדרג. בבסיס אני מכור למהירות (אופנועי ספורט) ולא קשור לשטח. הרצון לשטח נובע בגלל הגודל, הנוחות, קצת בגלל הפוזה וקצת על לטייל בשבת בבוקר עם המשפחה (ילד בן 2.5).

ירון קלט אותי נכון.

אני מחפש משהו שיתן לי נוחות מקסימלית בכביש (כי שם תהיה רוב הנסיעה איתו) ויכולת לעבור שבילי עפר/קצת חול.

התחלתי לחפש פורסטרים, קצת קשה למצוא משהו שיגיע לתקציב שלי, אבל אם לא אמצא - אני אתחיל לעלות.

המון תודה לכולכם פה, עזרתם לי מאוד!

בקרוב אני אצטרך המלצה לטיול "שבילים כבושים" ראשון עם המשפחה :)

נ.ב.

שאלה אחרונה לחלוטין, אחד מהעבודה המליץ לי לחפש גרנד ויטרה 2006...

אני ממליץ לך להיכנס לאתר/פורום סובארו שטח. המנהל הוא בחור מאד נחמד בשם גל. הם גם מארגנים טיולים בין היתר בהשתתפות פורסטרים.

ושוב הסובארו יתן לך יתרון על המתחרים במגוון תחומים, כאשר יתרונו הגדול הוא בהיותו רכב כביש מצוין - הן מבחינת נוחות הנסיעה והם מבחינת יכולותיו הדינמיות (אחיזת כביש, התנהגות כביש, הנאה מנהיגה).

ושוב אני ממליץ מניסיון.

• תוכן חדש...