Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

23K ק"מ, שנה וחצי של נהיגה משולבת עם התגרזנות קלה עד מתונה.

לאון 4 עם עודף מ300 סוסים, מידה - 225/45/17.

הצמיגים נקנו טריים והחליפו גודייר GSD3 F1 שהחזיקו כמעט 40K ק"מ והיו גיבורים נוחים ומספקים כשהלאון הייתה סטוק.

המעבר לטויו היה מרגש ונתן לרכב מעטפת אחיזה חדשה עם דביקות מפתיעה ודופן קשיחה שהוסיפה הרבה פאן וטרן-אין שלא היה לרכב קודם.

וליו פור כסף: טוב מאוד, עלו בזמנו כ700 ש"ח שהם 300 פחות ממה שעלו לי ה GSD3.

יבש: אחיזה נהדרת למרות שאני לא מבקר בנס הרינגים ולא מתג'מקן עם הרכב, מצד שני את 721 בואכה בית אורן אני מכיר באדיקות.

רטוב: קצת בעייתי, לא משרים בטחון והESP עבד די קשה, בחורף הנוכחי כשהקדמיים כבר בדרך החוצה התנהגות הלאון 4 נטתה לתת היגוי חזק.

שחיקה: 23Kק"מ לא פסיכיים =TW140 ולהיפך, דיי צפוי, למעשה הזוג האחורי עדיין עם בשר וכתפיים לכן נשמרו כרזרבים.

זמינות: מסתברת כבעייתית.

האם הייתי קונה עוד פעם: בהחלט! חבל שלא מצאתי במלאי ולא קיים צפי להגעה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בדיוק התחלתי תקופה עם T1R 195/45 R15 אצלי בפולו 98 1.6 5 דל' ידנית.

לפני זה הרכב נסע על צמיגים סטנדרטיים של הנקוק 175/65 R13 מקווה שלא טעיתי במידה.

בגדול אני מאד מרוצה מהצמיגים. אוחזים מעולה על יבש ולא רע בכלל על רטוב.

אחיזה מעולה, נראה מעולה, נסיעה קצת קשה אבל זה משהו שמתרגלים :) .

על פולו זה נראה קצת שונה אבל מתרגלים צ'יק צ'ק.

פורסם

Fangio - מחזק כל מילה, גם אני הייתי על המידה שלך 225-45-17, גם אני עברתי איתם שני חורפים מהנים וקילומטראז' זהה, אפילו הרכב הוא אותו רכב, לאון-4 משודרג (אם כי שלי היה קצת מעל 200 סייחים בלבד, ולא 300), גם אני לא התגרזנתי ייתר על המידה בנס-הרינג, והשיפור במעטפת הביצועים היה פשוט מטורף (אני עוד עברתי מפירלי P_Zero_Rosso עם ת'רד 220)

האם גם אני הייתי קונה כאלו ? - בהחלט ובהחלט !!! שווים כל אגורה - גם ברטוב (אם נזהרים)

Vlads6n - קצת התבלבלת בין T1R ל R1R, זה כמו ההבדל בין שופט לשפוט בערך !!!

לא שיש לי משהו אישי נגד T1R, אבל הם ממש ממש לא בליגה של ה Extreme Performance של ה R1R

ד"א, היום אני נוסע על T1R, בדיוק במידה שלך 195-45-15, על רכב פחות ספורטיבי (פחות זה אנדרסטייטמנט) ומאד נהנה מהם, מתי קנית אותם ? מה תאריך הייצור שלהם ? פשוט לא הצלחתי לשים יד על סחורה טרייה במידה הזו :(

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

סיכום מעניין, יחד עם זאת באותו טווח של הR1R אפשר כבר לקנות EXTREM CONTACT DW או F1 ASY2, האחיזה שלהם ביבש עדיפה, ולDW יש פידבק מעולה אם לא הטוב ביותר בקטגוריה.

אגב, מישהו ניסה כבר את הPSS?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

לפני שנתיים היית יכול לחלום לקנות AD08 (היו אז רק AD07 אבל ניחא...) ב-800 ש"ח לצמיג.

גם היום, המחיר הוא באיזור ה-900+ לצמיג בן 8 חודשים ומטה, תן לי מספר של מי שקנה ב-800 בפרטי, מעניין אותי מאוד.

לי יש על האוטו R1R באותה המידה כמו של פותח השרשור, שנה ו-17K והצמיג שחוק במידה מזערית.

כמובן שהוא אוחז פחות מחדש אבל לא פחות בצורה דרמטית כפי שטוענים, ככה זה עם כל צמיג, אין הפתעות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אה, שכחתי לציין- מאחר ולא מצאתי R1R "נאלצתי" לקנות את היוקו AD08...

מבטיח לעדכן רשמים עוד 1Kק"מ.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

כמה שילמת אם מותר לי לשאול?

הצמיג הבא שלי כנראה יהיה ה-AD08.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

R1R אחד הצמיגים המשולבים הטובים ביותר שיש.

מעל 15000 ק"מ עם לאון קופרה ומעל 300 סוסונים ולא מעט קג"מים.

מוצלח ביבש וגם ברטוב.

שקט יחסית ואוחז סבבה , רך יותר ( לטובה ולרע )בהשוואה ל 888 , כמובן עם סימני שחיקה בכל 4 הצמיגים .

מחליף גלגלים קדימה אחורה כל 5000 ק"מ.

הסט הבא שלי יהיה אותו הדבר!!

ממליץ בחום !!!

LIOR RR

פורסם

מחזק , מחזק... יש לי ניסיון עם הרבה צמיגים בקטגוריות הגבוהות , ה-R1R משחק בקטגורייה הזו בחצי עד שליש מחיר מהם .

רק להוציא ממנו 23K זה הרבה מזל , אצלי הם היו נגמרים אחריי 5K ואני נוסע רגוע להחריד רוב הזמן .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני על R1R , במידה של פותח השרשור, כרגע סך הכל חודש עם הצמיג, אחיזה מדהימה.

זו הפעם השניה שיש לי את הצמיג הזה, בעבר על איביזה (205/45/16), החזיקו 20K, נסיעה מנהלתית + התגרזנות פעם בחודש לפחות.

הרשמים שלי - שהעלות מול תועלת במקרה הזה שווה בהחלט.

פורסם

ה-R1R הינו צמיג מנצח, עם נוסחה של אחיזה גבוהה מאוד ביבש, בינונית ברטוב ומחיר שווה לכל כיס.

אני נוסע מעל ל-12,000 ק''מ עם הסט במידה 215/45/17 האחוריים במצב מעולה(הנעה כפולה), הדפנות של הקדמיים שחוקות על בערך 40% ממצבן כחדשות, במחיר של כ-2000 ש''ח לרביעייה.

ה-AD08 צמיג טוב על פי הביקורות אך בעל TW גבוה מה-טויו, ומחיר של כמעט פי 2 לצמיג, לפני כחודשיים התענינתי לגביו ומדובר על כ-900 ש''ח לצמיג, כש-R1R נמכר בכ-500 ש''ח.

הבעיה היחידה שמצאתי בטויו הינה הזמינות שלהן במלאים בארץ, ושקשה למצוא צמיג כ''כ אוחז במחיר נמוך :-D

פורסם
שמלוב, אני קיבלתי הצעה של 800 שקל לצמיג, שהיה בן חודשיים שלושה.

והמידה זהה לשל פותח השירשור, 225/45/17.

אצל מי?

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...