Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A1 חדשה, שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן, אני ממש לא מהלל. אבל כשכותבים "סתם אוטו, עוד משפחתית" וכו', אז כן, זה מציק בעין, כי זה ממש לא נכון. אם זה היה חרא של אוטו, כלל המגזינים ובוחני הרכב (עזוב אותי מהארץ, מדבר על חו"ל) היו כלכך מחכים לגרסא המוגדשת? תסכים איתי שלא, כי חרא של אוטו אתה לא יכול להפוך ללהיט, אלא אם תשנה אותו לגמרי (החל משלדה ועד לצמיגים, סתם דוגמא). מסכים?

מה גם, שהביקורות הפושרות לגבי האוטו הוא בעיקר על המנוע, כי הבוחנים ציפו למנוע אחר שמתאים לרכב ולנצל אותו הרבה יותר (השלדה לא מנוצלת ע"י המנוע הנוכחי). יש כמובן ביקורות על ההתנהגות שיכלה להיות חדה יותר, אבל את זה אפשר לשפר תמיד (ומאמין שזה מה שעשו בטורבו) ע"י בולמים\מתלים (או קויילאוברים) וצמיגים אוחזים יותר.

אגב, איפה ראית אותי רושם וכותב שהיא מכונה מתנהגת ומשבוחת וספורטיבית פרופר? בשום שירשור לא כתבתי דבר כזה או קרוב לזה. אז אתה לא יכול להגיד שאני מהלל אותה. זה שאני יוצא כנגד כל המתלהמים פה שכותבים "סתם רכב!" "עוד משפחתית בתחפושת" ועוד "פניני חוכמה" כמו "מה פרקטי ב-2 דלתות בצד אחד ודלת בצד אחר" (זה פאקינג רכב קופה!!! מה לא פרקטי בעוד דלת?!!?), לא אומר שאני מהלל את הרכב. אני יודע מה הוא, ותראה מה כתבתי לאורך כל השירשור - הוציאו אותו כדי לקרוץ לאנשים שרק היו חולמים על רכב קופה חדש. אז לא את כולם מעניין מנוע, אפילו לא התנהגות כביש. רוב הקונים מין הסתם יהיו לפוזה נטו או אבזור נדיב או בכלל, רצו רכב קופה, אבל תתפלאו שיש כאלו שיהנו מהרכב הזה גם על הכביש, ולא רק מהאיבזור שלו :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית לא כתבתי שזה סתם רכב, רק הארתי והערתי שהמנוע שלה הוא עצלן ולא זריז ו "יצאת" עלי.

סך הכל בתור חבילה זה אחלה רכב, נחכה נראה מה יהיה עם הגרסא הגודשת, רק שכנראה המחיר שלה יהיה קרוב מאוד לגולף gti , וזה מאוד יקר בשביל יונדאי.

גם על הgti אנשים כותבים דברים שהוא חושבים על הרכב ואתה יוצא עליהם, זה סתם מצחיק לראות שהם כותבים שהאוטו מתנהג אז אתה אומר להם "מה עשיתם מהרכב..." ועל הוולסטר אתה יכול להגיד חבילה טובה, התנהגות אחלה "רק" חסר כוח.

כל רכב נבנה למטרה מסויימת, הוולסטר הספציפית שיש עכשיו (האטמוספרית) היא נטו לפוזה.

Got To love It

פורסם

איפה ראית שכשהם כתבו שהרכב מתנהג ורשמתי אחרת? אתה מסלף את דבריי, וזה ממש לא לעניין. כשהם מהללים את ה-GTI, נניח אל מול המגאן RS או האסטרה RS, בגלל שהיא יותר פרקטית, אז כן, יש מקום לויכוח. אתה סתם כותב עכשיו דברים, וחבל. שוב, גם על הולוסטר לא כתבתי שומדבר שבתור חבילה היא עדיפה על כלל המתחרות. אני רק ציינתי כמה דברים, והינה, ישר הסקת שכתבתי "החבילה הכי טובה" ושאני מהלל אותה. תתחיל לקרוא ולהבין מה אני כותב, אח"כ תגיב לי.

אגב, ולוסטר טורבו שתעלה כמו GTI, מה הבעיה? יקר ליונדאי? אתה כנראה חי בעולם משלך. האיכות לא נופלת משל VW (תראה את תגובת המנכ"ל או מי שזה לא היה של VW באחת התערוכות לגבי ה-I30 החדשה, אח"כ אולי תתחילו לרדת מהעץ הזה שנקרא VW=איכות והנאה, והיפניות\קוראניות לא מתקרבות. אם הוא פתח עיניים, אז...). נחכה ונראה רק את המבחנים שיעשו לה, כדי לראות אם היא שווה את המחיר או לא (מבחינת הנאה וכרכב ספורטיבי כמו שהוא אמור להיות).

כן, אתה מהעדר שחי בפעם, ש-VW=איכות, ויונדאי שעולה מעל ל-150K ש"ח אין לא מקום בשוק. לא ייאמן.

על ג'נסיס קופה שמעת? עולה (בגרסא הבסיסית) פחות משירוקו 1.4 בחו"ל. מה תגיד על זה? וכן, היא לא רואה אותה ממטר.

ואגב, לפי השורה התחתונה שלך רואים כמה אתה "מבין" על מה שדיברתי. לא אגיב יותר, חשבתי שאתה יצאת מהבועה קצת, אבל לא. אתה מקובע, כל רוב המגיבים שהיו כאן.

ואוסיף, שעל פי השורה האחרונה שלך גם המיני קופר היא לפוזה נטו, גם ה-A1 בגרסא המאובזרת היא לפוזה נטו (הרי המנוע שלה חלש, לא? "כולה" 122 כ"ס), ה-DS3 בלי הטורבו, השירוקו 122... שאמשיך?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ואת זה כותב מישהו שמגיע ממאזדה 3 (2 ליטר האימתנית!!!) :lol: כנראה שאולי בתחושות לא תרגיש (ובזה מאזדה אלופים, מי כמוני יודע), אבל ולוסטר ידנית למאזדה המהוללת שלך תיתן בראש :-) (התחלתי לכתוב כמוכם, אני לא מאמין).

אגב, מה הקשר בכלל בין לבצע הזמנה על עיוור, כמו שאתה ביצעת, לזה שאתה כותב לי "ולא סתם מישהו כותב לך". אתה כתב רכב ולא ידענו? וואו, אז ביצעת הזמנה לולוסטר, מה זה אומר לי בכלל?! :roll:

אגב, לפי הסמלון שלך רואים שאין עם מי לדבר. אתה וה"BULL" שמעליי, כמו בן ה (טוב נו, בן קצת פחות), חיים בסרט שאוטו = טורבו, ואם אין מנוע חזק ומפלצת, אז הוא "סתם משפחתית בתחפושת". הלאון משפחתית אם אדוני לא יודע, וה-1.8 טורבו היא משפחתית עם טורבו. זה הכל ותו לא.

אגב, יש הבדל בין לקחת שלדה מסוימת (גם אם ממשפחתית) ולעשות כיולים שונים ולהוסיף עוד תוספות כאלו ואחרות (מוט מייצב, מתלים וכו') ולשנות את הרכב, לבין לקחת לאון רגילה, ולשים לה טורבו.

שורה תחתונה:

אני מעדיף גם ככה כמה שפחות שיקנו ולוסטר, אז הלאון (והשירוקו בכלל! S CLASS למאזדה 6, אתה חי בסרט ענק) פשוט פנטסטית. תקנו אותה. הולוסטר חרא. שכנעתם אותי :lol:

וצודק, אני לא אובייקטיבי. בגלל זה כל תגובה שלי בייעוץ היא "תקנה ולוסטר, היא הכי טובה! חסר לה טורבו ואז היא הייתה כמו בוגאטי ויירון!" (NOT!).

אין עם מי לדבר. אבל זה בסדר, פה אני כבר לא אגיב יותר, כי אתם מקובעים, מאוד. תהנו מה-S-CLASS שלכם :wave::-)

את זה אני כותב בתור אחד שנוהג במאזדה 6 מנוע 2500 כן,גם רכב עגלה,אבל לגבי מה שאמרת שידנית תיתן לי בראש בדקתי ומוכן לבדוק איתך ועם הרכב שלך ותראה לאיזה מסקנה תגיע שיש להם עוד הרבה מה לעבוד כדי להגיע לרמה של מאזדה

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אני בטוח ב-100% שלא בדקת, והעיקר לכתוב כאן כדי "להוכיח" שאתה צודק (אגב, שלי לא ידנית). אבל עזוב, גם לי יש מאזדה בבית, ומה שכתבת לא נכון בעליל ("יקח להם עוד הרבה עבודה להגיע לרמה של מאזדה"). דרך אגב, מאזדה לא יצרן כלכך גדול כמו שאתה חושב.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני בטוח ב-100% שלא בדקת, והעיקר לכתוב כאן כדי "להוכיח" שאתה צודק (אגב, שלי לא ידנית). אבל עזוב, גם לי יש מאזדה בבית, ומה שכתבת לא נכון בעליל ("יקח להם עוד הרבה עבודה להגיע לרמה של מאזדה"). דרך אגב, מאזדה לא יצרן כלכך גדול כמו שאתה חושב.

אני לא חושב שהם יצרן גדול ההפך יונדאי עלו עליהם בשנים האחרונות,אך לטעמי מאזדה 3 מנוע 2000 דור קודם והעכשווית עדיפה על הI30 ולוסטר I25 וכל החרטא ברטא

אז ככה כן בדקתי יש לי חברה עם ולוסטר דנדשה צהובה ידנית,היינו בטוחים שאני יקח אחרי הכול 2000 150 כוחות סוס מול 1600 138 כוח סוס (כן בטח 138 דמיוניים) אין ספק שהמאזדה תיקח לא קשור ידני או לא,ד"א שלא תחשוב שאני נגד היונדאי הרכב מדהים הרכב מציע המון חוץ מאיכות נסיעה,ואם זה לא בראש שלך,אז אחלה מציאה לקחת,ואם היה לי אפשרות בחירה בינה לבין המאזדה 3 מנוע 2000 החדשות הייתי לוקח תיונדאי אחרי הכול קצת שונה מהעדר,למרות שלכולם הולך להיות אותה לפי מה שאני רואה וצופה

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

תתפלא, אבל ה-I35 לא רואה את ה-3 החדשה בשום פרמטר, פרט להיותה פחות דינמית ומהנה לנהיגה. לא יודע מה ערכתם בבדיקה או מי "לקח", אני בטוח בדבריי שהמאזדה 3 שלך לא "תקח" ידנית :-).

אגב, גם ה-150 סוסים ב-3 שלך לא מרגישים כמו 150. כן, אולי מבחינת תגובת דוושה מנוע וההרגשה (מנסיון, וכמובן מנסיון רב יותר עם מאזדה2) אתה חושב, אבל בפועל היא לא נמרצת כלכך אם בכלל.

לא חשוב, ויכוח מיותר שלא קשור לנושא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...