Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס - צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה

ראיתי רכב יונדאי גטס שנת 2005

1350 סמ"ק דגם GLS

המוכר אמר שבדרך מישורית בינעירונית הרכב עושה צריכת דלק של 1/11

• האם צריכה של 1/11 בבינעירוני סבירה בהנחה שהמוכר אמין?

ונדאי גטס ידוע כזולל דלק -

• האם נפתרה בעיית הדלק בדגם הזה בשנתון 2005 או שרק בשנתון 2006 ?

פורסם

הרכב בשנת המודל הזו צורך דלק בצורה היסטרית.

לשם השוואה, הצריכה שהמוכר ציין בפניך, אני יכול להשיג עם מנוע 2.5 ליטר בקלות.

המצב משתפר פלאים בגטס החל משנת 2007.

פורסם

לא ציינת אם היא אוטומטית או ידנית.

אני לא יודע אם זה עוזר, אבל לי יש כבר כמה שנים יונדאי גטס 1350 ידנית GLS שנת 2003 (המנוע הישן).

צריכת דלק ממוצעת, כאשר רוב הנסיעות הן קצרות בתוך חיפה המאוד לא מישורית, היא בין 10-12 ק"מ לליטר כאשר ההבדלים נובעים ממצב רוח (אני קצת עצבני עם הגז והברקס) ומזגן.

בנסיעות בין עירוניות בלבד מגיעה ל13-14.

אני מניח שהרכב שראית הוא אוטומטי ולכן אם זה המנוע החדש זה נשמע הגיוני, אבל זה רק הגיון ולא עובדות.

אני כן יכול לומר לך שפרט להוצאות הדלק, זהו רכב מאוד זול לאחזקה.

ביטוח מקיף הכי זול שאפשר.

הרכב אצלי כבר שלוש וחצי שנים והתקלות היחידות שהיו לי קשורות רק להתקנות שעשו בארץ (מרים שמשות, נעילה מרכזית).

אני מטפל ברכב במוסך החברה למרות גילו המופלג, שכן המחירים הוגנים וביחס למוסכים אחרים גבוהים ב10-20% בלבד.

טיפולים וחלקים זולים יחסית בגלל שהשוק מוצף ברכבים כאלה.

החסרון בכך שיש הרבה רכבים כאלה בשוק (במיוחד שהרוב מליסינג/השכרה) הוא ירידת ערך גבוהה.

מאז שקניתי את הרכב, המחירון ירד לחצי משהיה כקניתי אותו.

פורסם

צריכת דלק נפתרה משתי סיבות:

ב2006 הגיעו דגמי 1.35 עם עדכון גרסה לגיר

ב2006 הגיעו גם מנועי 1.4 (כמו שיש אצלי)

ה1.4 מניב צריכה סבירה בהחלט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

החברים פה ענו לך לגבי הצריכה,אני הייתי מתאמץ קצת לדגם 2006 אחרי מתיחת פנים שמעבר לצריכה המשופרת אתה מקבל גם עם 97 כ"ס במקום 82.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אצלי בגטס 2008 צריכה של בדיוק 10.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת.

בנהיגה רגועה מעט פחות , בדגש על מעט.

צריכה זוועה.

אני משיג 1:11 בממוצע (חלק מהתדלוקים יוצאים 1:10, חלק 1:12) בעיר בלבד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נסיעה רגועה או שאתה לוחץ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
גטס 2003 GLS 1.35 אוטומטית

1 ל 7.5/8 בעיר. 6 ק"מ ביום, נסיעות קצרות על מנוע קר.

גרוע? כן. אבל בנסועה שנתית כל כך נמוכה זה זניח אם לוקחים בחשבון את עלות התחזוקה המינימלית.

בנסועה שנתית כל כך נמוכה, כמובן שגם התחזוקה מינימלית

• תוכן חדש...