Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון ריפוד גג נופל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קראתי כאן בכמה הודעות בפורום ולפי דעתי זה נראה מופקע מחיר של 700+ ש"ח לתיקון הריפוד.

מישהו מכיר פתרון בשיטת "עשה זאת בעצמך" מבלי לפרק את הגג?

או איש מקצוע שיוכל לעשות את התיקו ב-300-400 ש"ח באזור ראשל"צ או עמק יזרעאל.

תודה:?:

פורסם

700 שח כולל עבודה וחומרים זה מחיר סביר.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

זה מחיר סבבה לגמרי כשלוקחים בחשבון את הזמן והעלויות שתצטרך להשקיע אם תעשה את זה בעצמך, מה גם שלא בטוח שתצליח להגיע לרמת גימור איכותית כמו שיגיע אליה רפד מקצועי שכבר ביצע כמה וכמה ריפודים כאלו, במיוחד אם מדובר בגג עם הרבה בליטות\שקעים שבהן בד"כ יראה ההבדל בין יישום ע"י חובב לבין יישום ע"י מקצוען.

אני עשיתי בזמנו ריפוד חדש לגג של סיאט טולדו שהייתה בבעלותי, החומר עלה לי בסביבות 250 ש"ח ועבדתי על זה כמה שעות טובות....

היות ולצערי ההצעה הזולה ביותר שקיבלתי הייתה 1100 ש"ח הלכתי על הביצוע העצמי, אם ההצעה הייתה 700 ש"ח כמו שאתה קיבלת....לא הייתי חושב אפילו שניה וחצי בהתחשב באנרגיה שהייתי צריך להשקיע על זה.

פורסם

לפני שאתה משלם,

תנסה לתקן בעצמך עם מגהץ. כן כן! מגהץ!

קח מגהץ חם (לא חם מידי כדי לא לשרוף את הריפוד של הגג) וגהץ את הגג!

החום ימיס קצת את הדבק והכל יחזור למקומו.

תחזור לכאן עם תוצאות.

בהצלחה!

פורסם

המחיר הוא סביר מאוד רק הזמן לעשות את זה עולה יותר יקר יש בחור יקר שמתעסק בריפודים בת"א כבר שנים הוא מתמחה גם לריפודים לרכבי אספנות למיניהם וכו... עם יהיה לך סבלנות עד מחר אוכל לשאול אותו את העלות בשבילךך

פורסם

מגהץ נשמע אחלה רעיון, כשהגשמים ירגעו אני אנסה אותו.

אני חייב להבהיר שהתקרה נופלת במקום נקודתי ופינתי עם רדיוס של 15 ס"מ בגלל זה ההתקמצנות על 700 ש"ח. סה"כ גם התקרה נקיה כי אני שומר על האוטו.

מהחיפוש שעשיתי לצמד המילים headliner repair מסתבר שניתן לפתור את זה זמנית עם כל מיני סיכות, הספריים לא מומלצים וכנראה שהשיטה הכי טובה זה להחליף את כל הבד.

ברגע שאנסה את המגהץ אחזור עם תוצאות.

פורסם

הי evladik,

אני יכול להמליץ לך על ריפוד ראשון באת ישן בראשון.

קרה לי דבר דומה בסיאט לאון (עם סנרופ) כשריפוד הגג צנח לו לאט לאט.

הגעתי אליהם דרך המלצה של חברים, ונתנו הצעת מחיר הוגנת.

הכי חשוב - יצאתי מרוצה מהעבודה שלהם.

בהצלחה.

פורסם
מגהץ נשמע אחלה רעיון, כשהגשמים ירגעו אני אנסה אותו.

אני חייב להבהיר שהתקרה נופלת במקום נקודתי ופינתי עם רדיוס של 15 ס"מ בגלל זה ההתקמצנות על 700 ש"ח. סה"כ גם התקרה נקיה כי אני שומר על האוטו.

מהחיפוש שעשיתי לצמד המילים headliner repair מסתבר שניתן לפתור את זה זמנית עם כל מיני סיכות, הספריים לא מומלצים וכנראה שהשיטה הכי טובה זה להחליף את כל הבד.

ברגע שאנסה את המגהץ אחזור עם תוצאות.

אני ממתין.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

גם אני עם הבעיה.

אשמח לעזרה באיתור עסק באיזור שפלה/מרכז

שמוכר בד עם תחתית ספוג (בד לרפדים? זה השם?)

וספריי דבק לבדים כמו בווידאו המצויין כאן -

פורסם

אפשר בהחלט לביצוע עצמי אך זה לוקח זמן ולא תמיד יצא 100%, תלוי כמה הזמן שלך שווה, אני עושה את זה בשביל ההנאה והסיפוק.

אפשר לחפש פרויקט שלי בנושא ויש עוד המון פרויקטים כאלו שעשו חברי פורום.

בד מוצאים אצל ז'ק ורון בחולון, לא צריך לעלות יותר מ 100 שקל, וצריך דבק מגע (עמיד בחום גבוה!).

• תוכן חדש...