Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור נכון של פס לדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי 2 פסי לדים כל אחד 15 ס״מ. רציתי לדעת איך מחברים אותך לתאורת הרכב, שכאשר אני אפתח דלת או יעביר את המתג בגג הרכב לOn הם ידלקו. הרכב הוא סוזוקי בלנו 98.

אין לי ידע בחשמל, יש לי בסיסי מאוד.

הלדים יהיו מעל דוושת הגז.

תודה מראש ;)

פורסם

אם אין לך שום ידע תן למישהו להתקין לך. הסיכוי שתתקין לבד וזה לא יעבוד / יישרף / יגרום לקצר כמעט וודאי.

פורסם

*נמחק ציטוט מיותר

אין אפשרות למדריך קצר וקולע, כי לא בא לי להשקיע כסף על זה..

אם אני אחבר כבל למנורה בגג הרכב זה בסדר זה יגרום קצר או משהו?

פורסם

החוכמה היא לעשות הכל אסטטי, קצר וקולע.

מכיוון שהרכב ישן איני יודע מה מצב מערכת החשמל שלו. (למרות ששני פסי לדים בסך 30 ס"מ לא יעמיסו בצורה מסוכנת).

קודם כל, תחליט על מקום שאתה רוצה לשים את הפסים. (דוושות, דלתות, מושבים אחוריים, תיקרה).

תחליט על מקום ואז נתקדם לשיטות חיבור.

פורסם

הכי קל ופשוט זה להתחבר אחרי הקופסאת פיוזים לכבל שיוצא לתאורת תקרה אבל יותר חשוב מזה כשאתה מתקין דברים מעל/ליד הדוושות תאבטח אותם טוב שלא תקרה תאונה מצערת אם אתה גר באזור המרכז דבר איתי נעזור לך

פורסם
הכי קל ופשוט זה להתחבר אחרי הקופסאת פיוזים לכבל שיוצא לתאורת תקרה אבל יותר חשוב מזה כשאתה מתקין דברים מעל/ליד הדוושות תאבטח אותם טוב שלא תקרה תאונה מצערת אם אתה גר באזור המרכז דבר איתי נעזור לך

אם אני מחבר את הלד ישירות לנורה, זאת אומרת שגם הנורה דולקת וגם הלד, זה בסדר זה אחרי הפיוזים?

ולאבטח אותם זאת אומרת מה? שלא יזוזו?

פורסם

אם אתה רוצה שליטה מלאה, ז"א שהלדים ידלקו לא רק כשפותחים את הדלת אלא גם כשמעבירים את מצב הנורה ל ON, אז אתה ככל הנראה תצטרך למשוך כבלים מבית הנורה לכיוון הלדים.

לגבי אבטחה, הרעיון הוא שאם הפס ישתחרר וייפול לך על הדוושות או מתחת, יכול להפריע לשליטה ברכב ולגרום לתאונה.

לכן צריך לוודא שלא יהיה שום סיכוי שזה יקרה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה בסדר לאבטח נאבטח טוב השאלה היא איך אני מגיע לכבל המגיע מתאורת הסלון בגג הרכב , בקידמת הרכב ניסיתי לעכוב אחריו אבל זה רק יהיה אפשרי אחרי פירוק של גג וזה לא מטרתנו..

• תוכן חדש...