Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על אימפרזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני מתעניין ברכישת רכב יד שניה שנת 98-2001 בערך

ושמתי עין על סובארו אימפרזה.

האם תוכלו לתת לי כמה פרטים עליה בנושאים הבאים: אמינות כללית, צריכת דלק, מערכת חשמל וכדו'

כמו כן איזה דברים יש לבדוק במיוחד לפני קניית אימפרזה יד שניה?

בתודה מראש רפי

פורסם

אתה מדבר על 1.6?

להוריי הייתה אימפרזה,

הרכב לא ביקר במוסך מלבד טיפולים שוטפים,

אמין מאוד.

אבל צריכת דלק בשמיים למרות שביצעו פתיחת מנוע מסודרת ולא נהגו באופן מופרע אלא רגוע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האימפרזה אמינה מאוד , נק' התורפה העיקרית היא צריכת הדלק שנעה בסביבות ה 9 ק"מ לליטר בדגם האוטומטי ,

הדשבורד ברוב המכוניות לא נשאר שלם.

הרכב צפוף ויושב נמוך מאוד על הכביש.

לבדוק בולמים,מצב מנוע וגיר ,שילדה.

אופציה יותר מוצלחת לדעתי זאת האלמרה של אותם השנים.

פורסם

א. תודה על התגובות:-D

ב. דיברתי על ה1.6

ג. אתם מדברים על צריכת דלק של 1/9 בתוך העיר או בבינעירוני?

ד. איך הלאנטיס 1.8 בהשוואה לאימפרזה בשנים האלו [אני לא מדבר על נוחות אלא על אמינות, דלק, חשמל]?

• תוכן חדש...