Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אייפון בקנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות אייפון 4S בקנדה

הבנתי שהמחיר שלהם שם הוא 650$

אבל אמרו לי שצריך להוסיף גם TAX

האם בתור אזרח אני יכול לקבל את הTAX חזרה בנמל התעופה?!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

בארצות הברית יש גם אבל קטן יותר, 13% בקנדה ובסביבות 8% בארצות הברית

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בארה"ב ובקנדה המס משתנה - כיון שיכולים להיות 3 רכיבים: פדראלי, מדינתי ומקומי (עיר\מחוז), ולפיכך הרכיבים משתנים ממקום למקום. בארה"ב וקנדה המחירים מוצגים לפני מס ויש להוסיפו בהתאם למקום הרכישה. אישית בדקתי זאת לאחרונה לפני מספר שנים ובאותה תקופה חלו שינויים בכללי הזיכוי, כך שיש להתעדכן

נסה לחפש tax refund.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...