Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לסקסו 2001 1.1 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאני יוצא חלבי קצת אבל בכל זאת אוטו ראשון שלי אז תהיו עדינים :wink: .

מה אני צריך לעשות מא' עד ת' כדי להעביר את הרכב שלי טסט וכמה זה אמור לעלות לי?

האם צריך ללכת לדואר או משו כזה?

איפה עושים את הטסט עצמו באזור נתניה?

איזה טפסים צריך להביא?

מה צריך לסדר ולמה צריך לדאוג לפני שניגשים לטסט?

:multi:
פורסם

דבר ראשון, לך עם הרשיון שקיבלת בדואר, שלם עליו בסניף הדואר הקרוב, וקבל מהם חותמת.

דבר שני,

תבדוק אם את כל הפנסים ברכב אם אין לך נורות שרופות.

תבדוק שהגומיות על הדוושות במצב סביר.

תבדוק שהמספרים על לוחיות הרישוי ברורים וקריאים, אם קצת דהוי, מומלץ לעבור על הספרות עם טוש שחור.

תוודא שיש לך פח זבל (כן, מכשילים על זה), אם אין לך תקנה ב-9.99 באוטו-דיפו.

תוודא שיש לך את כל אביזרי הבטיחות: אפוד זוהר, ג'ק, משולש, מפתח צלב או כל מפתח אחר לגלגלים.

תזחל מתחת לאוטו ותנגב עם נייר נזילות שמן בולטות.

ועוד טיפ שלי, תדאג לניקיון חיצוני ופנימי של הרכב, זה תמיד עושה רושם טוב ולא יכול להזיק.

דבר שלישי,

תיגש לטסט במכון לפי בחירתך, לך לדלפק הקבלה עם רשיון הרכב החתום ורשיון הנהיגה שלך, שלם 90 ומשהו שקל ומשם אתה נכנס לאוטו ומתחיל לעשות את מסלול הטסט.

פורסם

יש מכונים שיכשילו על פח, יש כאלה שלא. בכל אופן, בשביל 9.99 ש"ח, עדיף לקנות וזהו, זה גם מאוד שימושי דרך אגב :)

אגרה לסקסו שלך תהיה בסביבות ה-850 שקל אני מאמין.

פורסם

אם אני זוכר אז הם דורשים גם תעודת זהות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...