Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוזוקי יורוסוויפט 1999, מנוע 1300- חשדתי שיש לי נזילת דלק ולכן מדדתי ק"מ נסיעה מול מספר ליטרים- מילאתי כ-25 ליטרים ונסעתי איתם כ-210 קילומטרים בעיר (זאת אומרת שגם הרבה חיכיתי ברמזורים וכ"ו)- מחישוב זה 8.5 ק"מ לליטר- האם יש נזילה או בעיה מסוימת?

פורסם

בוקר טוב

אם הרכב סוחב טוב ולא מעשן , הכנס למוסך שיש לו מכשיר 4 גזים ובדוק את גזי הפליטה. אם התוצאות יהיו טובות כלאמר למדה 1 וco תקין גם בסרק וגם בסיבובים גבוהים, אין מה לעשות, הרכב תקין ולא תוכל לשפר את תצרוכת הדלק.

פורסם
מספר ליטרים- מילאתי כ-25 ליטרים ונסעתי איתם כ-210 קילומטרים בעיר (זאת אומרת שגם הרבה חיכיתי ברמזורים וכ"ו)- מחישוב זה 8.5 ק"מ לליטר- האם יש נזילה או בעיה מסוימת?

 

נראה, שהבדיקה לא בוצעה נכון.

 

האם מילאת 25 ליטר ונסעת 210 ק"מ, עד ששעון הדלק הראה מצב מסויים וזהו, או שבסוף הבדיקה תידלקת שוב, ונכנסו 25 ליטר עד שהמיכל התמלא?

 

 

×
×
  • תוכן חדש...