Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצביעת ניקל/כרום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחרי ציפוי ניקל, הגעתי לאלכס וייבגני מרחובות אשר מבצעים צביעת כרום למתכת , פלסטיק ועוד. פגשתי בחברה נחמדים מאוד והחלטתי לבצע אצלם צביעה ולא ציפוי כרום למסגרות של הפנסים הראשיים ולעוד חלקים באזורי הגריל. החלקים היו מיציקת מתכת שהוציאה קורוזיה. הם עבדו על החלקים בניקוי בהתזה (לא חול...) , ציפו במרק (על בסיס אלומיניום) החליקו וצבעו. כל החלקים יצאו מדהימים ביותר. החומר חזק (לא כמו כרום) אך עמיד מאוד והמחירים סבירים מאוד ביחס לציפוי. בחלק אחד שהפינה לא נראתה לי (רק אני ראיתי-שיגעון...), הם קיבלו את החלק חזרה ללא כל שאלה או ויכוח וציפו לי מחדש עם חיוך וללא כל עלות!

ראיתי שהנושא עלה מס' פעמים אז מצאתי לנכון לשתף אתכם ולהמליץ על החברה.

האתר שלהם: http://luminochrom.com/cipuy_hrom1.html

טל 08-6342440

שבוע טוב!

חן

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

ערב טוב. לבקשתכם, אני מצרף תמונות. תמונות ברורות יותר של המצב "לפני", נמצאות על המחשב במשרדי אך לא אהיה במשרד מס' ימים.

תמונות של חלקים נוספים , לא הצלחתי להעלות. אנסה מחר...

מליבו גריל פנסים 2.jpg

IMG_0169.jpg

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

או...או...איזה יופי!

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

נראה מבטיח, מה עלות ציפוי של מסגרת פנס ?

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...