Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוסיתא לא סטנדרטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סיפור קטן על גרסה מעניינת של טנדר קובייה עם מנוע סטנדרט (טריומף). זה קרה ב- 1964 ולמרות סמיכות הזמנים אין כל קשר ישיר לטריומף, שרכשה כשנה אחר-כך נתח בבעלות על המפעל.

קריאה מהנה!

http://israelmotorindustry.org/standard-sussita

600327 1967.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

מעניין ביותר ...

אני מתאר לעצמי שאון כבר ''חרש'' על האתר:lol:

בנוגע לתעודת הלידה של הרכב.. האם יש אפשרות לקבל תעודה כזו של כל רכב אספנות( מיני מיינור שבבעלותי לצורך העניין )??

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

בנוגע לתעודת הלידה של הרכב.. האם יש אפשרות לקבל תעודה כזו של כל רכב אספנות( מיני מיינור שבבעלותי לצורך העניין )??

אני מבטיח לנסות. שלח לי את מס' הרישוי+דוא"ל בה"פ.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
מעניין ביותר ...

אני מתאר לעצמי שאון כבר ''חרש'' על האתר:lol:

נו, מה נראה לך? בוודאי שכן! :wink:

ואפרופו סטוק מנועים ישנים: אני מניח שבשנים בהם קיבלה אוטוקרס "חסות" מפורד ומטריומף, גיל המנועים שהורכב במכוניות לא היה כל כך ישן. אנחנו כבר יודעים שמנועי ההילמן אוונג'ר שהותקנו ברום כרמל 1979-1981 היו - כמו מנועי הסטנדרט בקוביה - ישנים (על שני המנועים אשר ברשותי מוטבע תאריך ייצור מסוף שנת 1975) ונשאלת השאלה: אותו מלאי מנועי פורד שרכשה רום כרמל (1976-1978) - האם גם הם היו מנועים ישנים שנקנו מאיזה סטוק ישן?

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

ואפרופו סטוק מנועים ישנים: אני מניח שבשנים בהם קיבלה אוטוקרס "חסות" מפורד ומטריומף, גיל המנועים שהורכב במכוניות לא היה כל כך ישן. אנחנו כבר יודעים שמנועי ההילמן אוונג'ר שהותקנו ברום כרמל 1979-1981 היו - כמו מנועי הסטנדרט בקוביה - ישנים (על שני המנועים אשר ברשותי מוטבע תאריך ייצור מסוף שנת 1975) ונשאלת השאלה: אותו מלאי מנועי פורד שרכשה רום כרמל (1976-1978) - האם גם הם היו מנועים ישנים שנקנו מאיזה סטוק ישן?

לגבי מנועי פורד במחצית הראשונה של שנות ה-60: אוטוקרס קיבלו מנועים חדשים, אבל לפעמים הם התיישנו עד להרכבה...דוגמה מצויינת היא הסברה ספורט, אבל גם המנועים לקובייה נרכשו עד 1964 והורכבו גם שנתיים אח"כ. מנוע פורד לסוסיתא טנדר לצה"ל נרכש ב- 1965 לערך, והורכב עד קיץ 1968.

לרום 1300 היו מנועים תוצרת 1975, עד כמה שראיתי. הם הורכבו החל ממחצית 1976 ועד קיץ 1978.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

• תוכן חדש...