Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי אוהב את השבת? סבא.. =]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לפנק את הרכב של סבא לשבת לכן עשיתי לו שטיפה, פלסטלינה ווקס.

החומרים שהשתמשתי הם סבון של טפלון, פלסטלינה של 3m 38070, ווקס של meguiars הפרמיום גולד.

העבודה עם הפלסטלינה היית נורא קשה בעקבות שהרכב לא ביצע טיפול דומה מזה שנתיים, כמובן שיש מקומות שלא יכלתי לעבוד עליהם בגלל שפשופים קטנים בכדי שלא ירד צבע (בכל זאת אוטו של סבא), לעומת זאת העבודה עם הווקס היה פשוט תענוג לפני שהזמנתי אותו מאייביי השתמשתי בטרטל הפשוט שהיה נעלם אחרי שבוע, נקווה שזה יחזיק יותר וכמובן הבחינה האמיתית היא לבדוק אותו בקיץ איך הוא שורד בשמש הנחמדה שלנו.

העבודה בוצע היום השקם בבוקר והסתיימה לפני שעה בערך, סה"כ 3 וחצי שעות עבודה.

הינה כמובן כמה תמונות של לפני ואחרי

P2220073 (800x600) (800x600).jpg

P2220074 (800x600).jpg

P2220075 (800x600).jpg

P2220076 (800x600).jpg

P2220077 (800x600).jpg

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

יפה מאוד.

אני מאוד אוהב את הווקס של מגוויר, גורם לרכב להראות כמו חדש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תודה על התגובות, בקשר לווקס, מעדיף את העבודה עם המשחה הרבה יותר קלה במריחה וההורדה ( לא ניסיתי את המגוויר בנוזל אבל במשחה הוא מצויין).

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

פורסם

אחלה עבודה!

את הפלסטלינה לא שולחים לארץ אז מצאתי משהו דומה שכן שולחים, גם של חברת 3M

מה אתם אומרים? http://www.ebay.com/itm/3M-38070-Car-Clean-Clay-Bar-Auto-Detailing-Cleaner-Surface-Smoother-Japan-3-M-/260942361707?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item3cc160746b

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אין לי מושג אם מה שאני אומר עכשיו מגובה בצורה מחקרית, אבל אני חושב שווקס שעווה, מקנה לרכב שכבת הגנה טובה יותר מווקס נוזלי / מגבוני ווקס.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אתה יכול לפרט איך עבדת עם הפלסטלינה?

בוודאי, קודם כל שטפתי את הרכב ממש טוב עם סבון כדי להוריד את הלכלוך הקיים, אחרי הורדת הסבון אין צורך ליבש את הרכב, אתה לוקח סמרטוט רטוב צמוד אלייך, בכל נקודה שאתה עובד עם הפלסטלינה המקום חייב להיות רטוב, חשוב לשים לב שאתה לא מתנגד לפלסטלינה בחוזקה כדי לא להוריד צבע עם הנקודות השחורות\ שריטות.

אחרי שסיימת את כל הרכב שוטף שוב את הרכב, מייבש ומורח ווקס.

עבודה קשה אך התוצאות מדברות =] ( לא לעבור על נקודות שחסר צבע או חריטות)

שמח אם יכלתי לעזור, אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

• תוכן חדש...