Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית מצבר- גולף 89 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מצבר בן 3.5 שנים בערך של ורטה, והאוטו נוסע בשנים האחרונות אולי פעם בשבוע. בזמן האחרון אחרי עמידה של כמה ימים אי אפשר היה להתניע ללא כבלים, אבל היתה תקופה של כמה שבועות שנסעתי יום יום מחוץ לעיר ואז העניין הסתדר. עכשיו אחרי שהאוטו עמד ללא תזוזה כחודשיים המצב החריף וגם אחרי כמה שעות המצבר שוב מתרוקן. אני חושש שמצבר חדש יגיע עד מהרה לאותו מצב. האם ניתן ע"י הטענה להחזיר אותו לחיים לעוד כמה שנים או שככל הנראה הוא כבר עשה את שלו? והאם כדאי להשקיע כ-400 ש"ח במטען הצרפתי של GYS למשל או שעדיף כבר לרכוש מצבר חדש וחסל?

תודה

פורסם

נישמע שהמצבר שלך הגיע לשיבה טובה, פנק את עצמך בחדש.

הרגלי הנסיעה שלך הם לא הכי נוחים לאוכלוסיית המצברים אך למרות

זאת מצבר חדש ואיכותי ישרת אותך נאמנה 3\4 שנים קדימה.

ואישית אני ממליץ על וורטה.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אין זליגה דוקא תנאי הנסיעה שלו אופטימלים

הנזק למצבר קורה דוקא בנסיעות ממושכות בהן הוא חווה טעינת יתר מתמשכת ולא בעמידה בחניה

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

מזה נסיעות ממושכות?

רוב הנסועה שלי היא בינעירונית ובין שעה לשעתיים וחצי (שדרות-תל אביב/תל אביב -חיפה/שדרות-חיפה) במהירות ממוצעת של 95-105 קמ"ש. זה אופי נסיעה שמקצר את חיי המצבר? אגב, אם כבר במצברים עסקינן, החלפתי לפני שנה וחצי את המצבר מורטא של צ'מפיון מוטורס (1200 שקל לא כולל "עבודה") שהיה 62 אמפר ל מצבר של 55 אמפר. הרכב הוא סיאט קורדובה בנזין. אני לא מרגיש שום שינוי - ההתנעות חלקות, החשמל עובד וכו'. מה זה משנה האמפר והאם כדאי לי להחליף בבוא העת למצבר עם אמפר גבוה יותר?

• תוכן חדש...