Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Skoda Ocatvia 1.8T - תאורת עזר בפניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול, לאחר זמן המתנה ארוך (רכב ליסינג - אנו מחכים למעלה מ- 4 חודשים...) הגיעה סוף סוף הכלה - אוקטביה 1.8T בגימור Elegance.

הרכב נעים, מהיר להחריד, הגיר מדהים בחלקותו ובמהירות העברת ההילוכים והוא מאובזר באופן סביר יחסית (מתמיהה העובדה שאיבזור בסיסי כגון נורה בראי האיפור חסרה...).

שאלתי - בתוך פנסי הערפל אני רואה נורה נוספת. חשבתי שהרכב מאובזר בנורת עזר בפניה (ראיתי כזה בסופרב) אך להפתעתי הרבה היא אינה פועלת (גם לא מצויין באתר סקודה). בדקתי בספר הרכב ושם כתבו שיש לכוון דרך תפריט מחשב הדרך (תחת Setting) ולא ציינו אם זה ציוד אופציונאלי או לא (כמו בספרי רכב אחרים בהם נתקלתי בעבר).

להפתעתי אין את התפריט שאמור לשלוט על זה אלא בתפריט התאורה מופיעה רק אפשרות אחת של ביטול איתות מהיר.

למישהו יש מושג מדוע מציידים את הרכב בנורות אבל אין אפשרות להפעילן או שלחילופין אני מפספס פה משהו?

נראה ונשמע ממש מוזר....

תודה מראש

רונן

פורסם

לא כל מה שמופיע בספר הרכב ישנו ברכב שלך.

המפרט מגיע ע"פ הזמנה והחלטה של צ'מפיון.

ישנן אופציות מחשב רבות שלא נמצאות בסקודה.

מזל טוב ותתחדש.

פורסם

שוב,

אני מבין שאין את כל האופציות אבל שאלתי היתה ממוקדת:

מדוע יש נוריות אבל אין אפשרות להפעילן?

האם יתכן שיותר זול לחברה לספק מערכת תאורה שלמה אבל ללא אפשרות להפעילה?

מוזר

פורסם

שאלת תם...

בדקת אם הנורה עובדת כאשר ההגה פונה לכיוון מסויים ?

ובכל מקרה יצא לי ליראות הרבה ספורב ואצל כולם נורת עזר בפניה עובדת , גם בדגם הבסיסי (ניראה לי). כדאי אולי להיכנס לשרות ולבדוק את הנושא לעומק.

או שבגלל שזה רכב ליסינג חסכו על זה , מה שלא ניראה לי (אני מאוד מקוה).

תהנה ותתחדש !

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

לא הבנתי אתה מדבר על פנסי הערפל? חלקם עוקבים פנייה וחלקם לא. בכל מקרה הן עובדות. תמשוך את מתג האורות שלך "הברז" משיכה אחת החוצה והן ידלקו.

זאת היית כוונתך?

פורסם

אתה יכול להפעיל אותם לבד, איך? תעשה חיפוש באינטרנט פשוט אני לא מתמצא בעניין, אבל ראיתי איך מפעילים את זה.

הוא מדבר על האופצייה הזו כמו באיביזה החדשה כאשר ההגה מופנה שמאל \ ימין נדלק פנס ערפל כביכול לכיוון הפנייה.

פורסם
אתה יכול להפעיל אותם לבד, איך? תעשה חיפוש באינטרנט פשוט אני לא מתמצא בעניין, אבל ראיתי איך מפעילים את זה.

הוא מדבר על האופצייה הזו כמו באיביזה החדשה כאשר ההגה מופנה שמאל \ ימין נדלק פנס ערפל כביכול לכיוון הפנייה.

זה באמת עוזר או סתם גימיק?

פורסם

לא מותקנת אצלו אפשרות לפנס עוקב פנייה והוא לא יכול להפעיל אותם לבד מכיוון שנדרשת מערכת שלמה במנגנון פנסי הערפל. אגב בשיחה עם עובד במוסך של צ'מפיון עלות המערכת הזאת מאוד גבוה.

מה שכן הסברתי לו שאם הוא רוצה הוא יכול להפעיל את שני הפנסים והם לא מורכבים ליופי בלבד. מי שלא היתה ברשותו מכונית מהקונצרן אולי לא מכיר את זה.

פורסם

לא יודע אם זה באמת מועיל לא נהגתי על רכב עם מערכת כזו.

לבחור מעלי בוא נגיד שראיתי בחור עם אוקטביה בידיוק כמו של פותח השרשור שגם לה " לא " היה את המערכת הזאת והופ זה התחיל לעבוד.

מן הסתם בצמפיון יגידו דברים כאלה כי הם רוצים שישלמו להם על " המערכת " הזו.

פורסם
לא יודע אם זה באמת מועיל לא נהגתי על רכב עם מערכת כזו.

לבחור מעלי בוא נגיד שראיתי בחור עם אוקטביה בידיוק כמו של פותח השרשור שגם לה " לא " היה את המערכת הזאת והופ זה התחיל לעבוד.

מן הסתם בצמפיון יגידו דברים כאלה כי הם רוצים שישלמו להם על " המערכת " הזו.

אין דבר כזה הופ המערכת התחילה לעבוד. כנראה שברכב שלו היית את האופציה הזאת. במחשב הדרך ישנה אופציה להפעיל את המערכת עם היא קיימת.

והמערכת שונה מפנסי ערפל רגילים מהמותקנים ברכב של פותח השרשור.

פורסם

לפותח השרשור, אלו הנורות של תאורת היום, מה שמכונה DRL. בפאביה המתג שמפעיל אותם נמצא ליד תיבת הפיוזים בתא הנוסעים, אני לא בטוח היכן הוא נמצא באוקטביה, אבל שווה לחפש.

כדי להפעיל את תאורת הפניה, שזה בעצם הדלקת פנס הערפל, לא תאורת היום, המתאים, צריך לשחק עם מחשב הרכב. לא נדרשת שום מערכת מיוחדת.

למי שתהה האם זה עוזר או לא, אצלי בפונטו פנסי הערפל משמשים כעוקבי פניה, וזה נהדר ומאוד עוזר בלילה.

!AWDSOME

• תוכן חדש...