Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת ביטוח רכב נהג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה המקום הנכון....

אני בודקת מחירי ביטוח רכב ורציתי לקבל את דעתכם, מה עדיף...

הרכב הוא טויוטה יאריס 2012 אוטומט ואני נהגת צעירה (לפחות לעוד 9 חודשים...)

בAIG נתנו לי הצעה של בערך 3200 ש"ח עם השת' עצמית של 1610 (כולל התוספת של נהג צעיר)

בביטוח ישיר (שיש לי שם חברה שעובדת..) הציעו לי 2800 עם השת' עצמית של 2100 (אחרי תוספת נהג צעיר)

או - 2950 והשת' 1500 (אחרי נהג צעיר)

היום בערב הנציג של AIG אמור להתקשר אלי שוב כדי שנסגור היום או מחר את העסקה כביכול... והוא עוד רוצה להוסיף לי תלושי קניה.. (בטח 100 משהו כזה..)

השאלה שלי היא כזו - אני יכולה בשיחה להגיד לו שהציעו לי 2800 ולקוות שהוא גם ירד, סה"כ תנאי הפוליסות זהים חוץ מההשת'...)

מה עדיף? מקיף גבוה והשת' נמוכה? או הפוך? מקיף נמוך והשת' גבוה?...

יכול לקרות מצב שהוא גם ישווה למחיר שלה ובמקרה הזה זה פשוט על סמך מי מוכר כנותן שירות יותר טוב....

ואין לי נסיון עם אף אחד מהם... למישהו יש?

מה דעתכם?

פורסם

כולל ביטוח חובה? אם כן, אז זה זול מאוד. אם לא זה מאוד יקר.

דרך עובדי מדינה יש חובה+מקיף ב3600 עם השתתפות של 800 שקל. דרך "חבר" ואיילון יש גם דילים לא רעים.

באופן כללי לנהגים שהן לא סבתות בנות 50 עדיפות החברות הרגילות דרך סוכנות ולא הישירות.

פורסם

:S וואי ...

לא רשמתי את החובה כי בשניהן זה אותו דבר +- 20 שקל...

2380 משהו כזה החובה

+ מה שרשמתי...

העניין הוא שאין לי במשפחה עובד מדינה...

לאמא של חבר שלי יש חבר ובאמת דרכם אמור להיות ממממממש זול, אבל אני צריכה להיות בשם משפחה שלהם בשביל לקבל את ההנחה הזו.. ועדיין לא נישאנו חחח, או שהוא צריך להיות רשום ברשיון רכב יחד איתי והוא לא...

למחיר של צרכן רגיל ללא עובד מדינה\חבר\מורים זה מחיר טוב?...

אגבבבב קח בחשבון שאני בת 23 - נהגת צעירה....

פורסם

תבדקי בWOBI ותעשי טלפון לכמה סוכנויות (לא להתעצל! לחפש בפורום מומלצות ולהתקשר ל3-4 לפחות)

אל תתביישי לומר "אבל בחבר\עובדי מדינה\וובי יש כך וכך". אחרי שהם יצווחו את זעקת הקוזאק שלהם שאין דברים כאלה הם יחתכו טוב טוב במחיר. המחיר שנתנו לך לחובה מזעזע ממש, כמעט כמו של אופנוע.

• תוכן חדש...