Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לקנות מערכת ואני לא יודע מה לבחור

במערכות מה אתם ממליצים

פיונר סדרה 6250

קלריון cz201a

במגברים

ליטנינג אודיו b2.400.4 ב370 ביד 2

או לקנות gto 1004

פורסם

הgto 1004 אני יכול לארגן חדש ב700 שקל בערך

הערה הרמקולים שיחוברו הם שני קומפוננטים קדמיים ואחוריים

אחד של morel pulse 5.25

dragstar ds 632 6.5

פורסם

דעתי תחסוכך עוד קצת ותקנה קומפוננט יותר טוב מגבר וסאב.

אבל אם לא באפשרותך אז מגבר JBL GTO1004 ו PIONEER 6250

ומה לגבי סאב יש?

hu: alpine 117, component: hertz hi energy hsk165, amp: celestra fa275x, monoblock: dc-audio 1.2k, sub: hertz energy es300 x2

פורסם
דעתי תחסוכך עוד קצת ותקנה קומפוננט יותר טוב מגבר וסאב.

אבל אם לא באפשרותך אז מגבר JBL GTO1004 ו PIONEER 6250

ומה לגבי סאב יש?

הקומפוננטים כבר נמצאים אצלי וסאב לא עכשיו בהזדמנות

פורסם

טוב אם ככה אז מגבר INFINITY REF475 / JBL GTO1004

ולגבי HU (רדיו דיסק) הייתי הולך בכיוון של Alpine CDE102RI או אם אתה ספציפי לגבי הדגמים שאמרת אז הקלריון !

איליה.

hu: alpine 117, component: hertz hi energy hsk165, amp: celestra fa275x, monoblock: dc-audio 1.2k, sub: hertz energy es300 x2

פורסם
טוב אם ככה אז מגבר INFINITY REF475 / JBL GTO1004

ולגבי HU (רדיו דיסק) הייתי הולך בכיוון של Alpine CDE102RI או אם אתה ספציפי לגבי הדגמים שאמרת אז הקלריון !

איליה.

אתה אומר ככה בגלל המחיר כי אם כן את הפיונר טני משיג חדש ב950 עם התקנה וכבל rca למגבר

פורסם
אתה אומר ככה בגלל המחיר כי אם כן את הפיונר טני משיג חדש ב950 עם התקנה וכבל rca למגבר

הכן כן אני אמרתי רק בגלל המחיר אז אם ככה אז לדעתי יותר עדיף הקלריון !

ולגבי ההמגבר תוכל להתגיד מה אתה רוצה להגביר איתו ? ורוב הפורם בכללי יציע לך מגבר של JBL GTO1004

פורסם
לדעתי כן אבל אין הבדל כל כך משמעותי בניהם !

סבבה אני ילך על הפיונר קיבלתי עסקה טובה אני יקח אותו תגיד אחי אני יכול להשיג מגבר של lightning audio b2.400.4 ביד 2 ב370 שקל זה שווה או יותר שווה לקנות מגבר JBL GTO 1004 חדש שאין לי כול כך כסף לזה עכשיו

פורסם

אז לדעתי אם הוא במצב טוב המגבר אז כן.

או שהייתי שוכל לראות INFINITY REF475 חדש שהוא עולה לא כל כך הרבה !

איליה.

• תוכן חדש...