Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע על סיאט ליאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום. אני מעוניין בדגם סיאט ליאון 1.8 DGS אני בטוח שכולם שמעו על המבצע שרץ עכשיו, בו מוצע הדגם במחיר 130K. השאלה היא כמה יעלו כל התוספות כגון צבע מטאלי חיישני רוורס, מיגון ואגרת רישוי, והאם אתם חושבים שיש אפשרות להגיע איתם להסכם ולהכניס את הכל מה שפירטתי במחיר של 130K. ובאופן כללי מה הכדאיות של קניית רכב הנ"ל, מבחינת השמועות שהדגם יתחלף, מבחינת זה שכל כמה חודשים הם משנים את המחיר(המחירון של הרכב יורד, ואני לא יודע מה יהיה המחיר שלו אחרי שלושה שנים), ומבחינת הנושא השנון במחלוקת של TSI+DSG7. תודה לכל העוזרים.

פורסם

דגמי הסיאט לאון סובלים מירידת ערך גבוה מאוד וקראתי פה כמה תגובות דיי מתוסכלות של בעלי הלאונים למינהם.

כמו כן הרכב אכן אמור להיות מוחלף לפי מה שאני מבין בתחילת 2013.

מדובר ברכב מאוד מעוצב ויפה לטעמי, בעל יכולת ספורטיבית יחסית לעומת משפחתיות אחרות.

איכות הפנים של הרכב לקויה מאוד, הן מבחינת איכות החומרים והן מבחינת העיצוב הפנימי. מאחור מעט צפוץ.

קפוץ לסוכנות סיאט ותראה עם הרכב מתאים לך.

אגב ב130K אתה מדבר על תיבה ידנית אני טועה?

אגרת הרישוי וצבע מטאלי לא קשורות למבצע וספק אם תקבל הנחה. ריישני רוורס בדרך כלל נותנים בסוכניות בחינם.

אגב צבע לבן, שהוא יפה בפני עצמו ויפה מאוד ללאון, לא עולה תוספת כסף כך שהמחיר יצא בסביבות 134K.

פורסם
דגמי הסיאט לאון סובלים מירידת ערך גבוה מאוד וקראתי פה כמה תגובות דיי מתוסכלות של בעלי הלאונים למינהם.

מדובר ברכב מאוד מעוצב ויפה לטעמי, בעל יכולת ספורטיבית יחסית לעומת משפחתיות אחרות.

איכות הפנים של הרכב לקויה מאוד, הן מבחינת איכות החומרים והן מבחינת העיצוב הפנימי. מאחור מעט צפוץ.

אגרת הרישוי וצבע מטאלי לא קשורות למבצע וספק אם תקבל הנחה. ריישני רוורס בדרך כלל נותנים בסוכניות בחינם.

אגב צבע לבן, שהוא יפה בפני עצמו ויפה מאוד ללאון, לא עולה תוספת כסף כך שהמחיר יצא בסביבות 134K.

לא ברור לי עם הסתכלתה במחירונים לפני שעניתה על התשובה, מה זה משנה שכתוב במחירון שמאדה 3 שווה ברבה עם חברות הליסינג שהם המוכרים היחידים בשוק שוחטות את המחיר.

פורסם

לגביי המחיר ברור שאם מחיר המחירון הוא 160 אלף ואתה קנית ב130 אלף אז הרכב לא יהיה שווה אחריי שלוש שנים 130 אלף אלה 90-95 אלף, בדיוק כמו כל רכב אירופי מקביל.

המתוסכלים הם אלה שקנו לפני שנתיים לפני כל ההנחות שהחלו בשוק הרכב הכלל ולא רק בסיאט.

כמה לאונים ואיביזות נמכרו לפני ירידות המחירים?

דרך אגב הנחות יש גם בהונדה וולבו פיזו קיה ויונדאי ורק ללקוחות נבחרים, שלא לדבר על כך שהיבואנים של המוכניות היפניות והקוריאניות מסבסדים את חברות הליסינג מהצחיר שאתה הלקוח הפרטי משלם.

רכבים נחשקים כמאזדה וטיוטה נשחטים במחיר עקב חברות הליסינג, כך ששמירת ערך ליפנית זה רק במחירון.

מי יקנה מאזדה 1.6 מבן אדם פרטי, שחברת הליסינג מוכרת רכב מקביל עם אחריות תשלומים ותיקון כל הליקויים ב20 אלף פחות מהמחירון.

לגביי הלאון הרכב איכותי ומאובזר, האיכות לא לקוייה כלל !!!

הרכב מרווח מאוד בוודאי שמול הגולף המקבילה.

נראה לי שפשוט הפעם היחידה שראיתה לאון זה בכביש או שאפילו רק קראתה עליה בעיתון.

לטענות על ליקויים ותקלות יש להביא הוכחות.

רוב התקלות שיוחסו לרכבים של קבוצת פולקסוואגן, היו בנושא הגיר , רוב התקלות התגלו דווקא בדגמים המקבילים של היצרן ולא בלאון , בכל מקרה לגיר יש 5 שנות אחריות עכשיו כולל קלאצים שבחברות אחרות לא נכללים באחריות כלל.

פורסם

היי,

אני חשבתי לקנות את הלאון 1.8 DSG באחד מהמבצעים הקודמים (המחיר היה גם אז 130K).

ממה שזכור לי, חבילת אקסלנס תעלה לך עוד 7K שכוללת, אאל"ט, סאן רוף, חיישני רוורס וחיישני אורות וגשם וגם מראה מתכהה.

אגרת רישוי זה בערך 1,600 ש"ח, מיגון זה עוד בערך אלפייה (תלוי מה שמים).

צבע מטלי זה עוד 2K בערך, למרות שאני מאוד אוהב את הלבן על הרכב (שלא עולה עוד כסף).

אני ניסיתי גם לדחוף את כל האיבזור והאגרה לתוך ה-130K ולא היה סיכוי, הם אמרו שזה מבצע גם ככה.

אולי עכשיו בגלל שזה הפעם המי יודע כמה שיש את המבצע, הם יהיו יותר קלים, אבל לא נראה לי. תנסה אולי את המיגון לדחוף, אבל לגבי האגרה וחבילת האקסלנס אני בספק (שוב, תנסה אולי תצליח לקבל משהו), שים לב שמקבלים גם מערכת מולטימדיה "במתנה", ל-100 הרוכשים הראשונים.

עוד המלצה קטנה, לך לסוכנות סיאט בתל-אביב (הם חלק מקל אוטו), שם מניסיון יש יותר אפשרות מיקוח.

בהצלחה

פורסם

חזרתי אתמול מהסוכנות בעקרון חבילת מולטימדיה כלולה שזה מצלמת רוורס חיישנים בלה בלה DVD GPS..... חשוב וכיף.. אם אתה מדבר על גרסת 1.8 זה בא עם גלגלים רגילים 16' בלי סאן רוף... אגרת רישוי כלולה צבע מטאלי עולה אלפיים...

עדיף לדעתי להשקיע ב FR שמגיע כבר עם כל השיפורים שאפשר לרכב.. מושבים יותר נוחים ורכב יותר נח הוא קיים בגרסא ידנית וDSG

פורסם

אגב צבע לבן, שהוא יפה בפני עצמו ויפה מאוד ללאון, לא עולה תוספת כסף כך שהמחיר יצא בסביבות 134K.[/quot

מתי בדיוק הספקת לקרוא "תגובות מתסכלות" כהגדרתך של "בעלי לאונים למיניהם" אם רק הצטרפת לפורום?! יש לך כנראה בעיה בהבנת הנקרא כי בדרך כלל החברה האלה מאוהבים במכוניות שלהם. מהתנסות קצרה אבל מלהיבה, מדובר במכונית נישה נהדרת שגם נראית טוב (אבל זה עניין של טעם, אל תקפצו) וגם מהנה מאוד לנהיגה. הדבר היחיד שאני מסכים איתך זה שהלבן שלו נראה מעולה עליו.

• תוכן חדש...