Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,אני לפני בניית תיבה לW6 שלי,והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים ששמעו את הסאב הזה בתיבה פורטד.

מצד אחד אני אוהב את הסאוונד של תיבות פורטד אבל אני מפחד לאבד מהדיוק בצורה משמעותית.

מה דעתכם?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה אחד הסאבוופרים הכי מדוייקים שאני מכיר ביחד עם האולטימו והIDMAX.

לא הייתי מפחד לשים אותו בתיבת פורטד מבחינת דיוק. לגבי העוצמה שלו :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם תתכנן את התיבה בצורה נכונה- לא תאבד הרבה.

לדעתי יש בחור מהצפון שיש לו את ה 10" בפורטד והוא רוצה אטומה, אתה יכול להתייעץ איתו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא מתכנן תיבה,אני בונה אותה לפי נתוני יצרן.

הייתי קונה ממנו את התיבה אבל שלי הוא 12' אינצ' והתיבה לא מתאימה בנפח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אולי הוא יכול לתת לך מושג כללי לגבי השוני בין אטומה לפתוחה.

לא תמיד מה שהיצרן ממליץ זה מה שטוב לך באופן ספציפי, בד"כ מי שרוצה פתוחה רוצה עוצמה גבוהה, והיצרן ממליץ על תיבה שהיא די ממוצעת- ז"א שתתאים למגוון רחב ביותר של שימושים, יכול להיות שדווקא לשימושים הספציפיים שלך, ניתן להתאים משהו מעט יותר טוב (ויכול גם להיות שמה שהיצרן ממליץ נכנס בול בקטגוריה שלך, אני רק מציין שהעניין שווה בדיקה).

פורסם

מבחינת עוצמה הסאב מספק את הסחורה,אני פשוט אוהב יותר את הסאוונד של תיבה פתוחה זה הכול.

אני לא מחפש הרבה יותר עוצמה,התיבה המקורית של היצרן לדעתך תספק את הסחורה?

תודה רבה על העזרה!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אשמח אם תנסה להסביר יותר מזה סאונד של תיבה פתוחה כי אפשר להסביר אותו בדרכים שונות.

לא שמעתי את התיבה המקורית, אבל עד כמה שאני זוכר אתה אוהב לשמוע אלקטרונית, לא כן? תיבה קטנה יחסית שמכוונת לא כ"כ נמוך תתן באס הדוק שמכה יחסית גבוה וזה יתאים לך. אבל שוב, נסה לשמוע ברכב שלך את העניין לפני שאתה רוכש תיבה.

פורסם

רק עכשיו שמתי לב לשרשור,

בוא נתחיל מזה שאם אתה כבר באטומה אז אין לך מה להפסיד ותוכל להשוות אם תבנה אחת פורטד, זאת תהייה חוות דעת מעולה שאשמח לשמוע.

בקשר לדיוק, אני יכול להגיד לך שגם עם פורט יחסית גדול שיש אצלי בתיבה, הוא עדיין הסאב הכי מדוייק ששמעתי והרבה אנשים גם נותנים תגובות חיוביות.

השוותי דיסק שלי ברכב דומה עם כמעט אותו הסטאפ, רק עם idmax 12, לטעמי אהבתי הרבה יותר את הW6 בתצורת הפורטד שלי, מהיר יותר, הרבה יותר פאנצ'י, זה גם גורם לי לתהות אם אני אעשה את השינוי לאטומה, אם כן זה יהיה להשוואה, ההבדלים מעניינים אותי.

אולי תקפוץ לאיזה מפגש צפון לשמוע..:wink:

פורסם

scoob אני מקווה שבקרוב יהיה לי זמן לקפוץ לאיזה מפגש צפון.

אבל התיבה שלי אינה לפי נתוני יצרן אז ככה שאני לא יודע איך היא משפיעה על הסאוונד של הסאב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אצלי מותקן W6 באוטו, בהתחלה היה בתיבה אטומה ולא לפי מידות יצרן, לאחר מכן עברתי לתיבה פורטד, מבחינת דיוק הסאב לא ירד בהרבה, מבחינת עוצמה הוא עלה.

התיבה הפורטד גדולה מידי ותופסת לי יותר מחצי בגאז', האם מישהוא שמע סאב כזה FREE AIR?, אני חושב לעשות בניה ולא להשתמש בתיבה בכלל, אני חושב על לסובב את הסאב לכיוון המושבים והמגנט לכיוון חוץ, שיחזיק על פלטת MDF עם בד כמו שיש בבגאז'

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

או קיי, תודה. אני אחפש רעיונות לבניות אחרות, אני אנסה לשמוע את הסאב בפורטד קטנה יותר, לא בהמלצות יצרן, יש לי בגאז' גדול של קאמרי אבל בכל זאת לא נשאר הרבה מקום וזה לא מתאים לי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...