Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה תפקיד הקאמפשט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לברר מה זה בדיוק קאמפשט האם מדובר על גל זיזים רק בשפה אחרת בלועזית או לא אשמח לקבל הסבר תודה לכולם

פורסם

זה בדיוק מה שכתבת בעברית זה גל זיזים

תפקידו של גל הזיזים בהתאם לתזמון הרצועה בין גל ההינע לגל הזיזים

נפתחים ונסגרים השסתומים

כל 360 מעלות של גל ההינע גל הזיזים עושה 720 מעלות .

פורסם

קודם מרכיבים את הרצועה על הגלגלות (פוליס') ואחר כך מותחים אותה באמצעות גלגלת מתיחה שקיימת במערכת.

למען האמת, לא מתאר לעצמי, למה התכוונת, כשכתבת שמותחים רצועה לפני שמרכיבים אותה.

נ.ב. תכתוב בבקשה עם סימני פיסוק.

פורסם

כל 360 מעלות של גל ההינע גל הזיזים עושה 720 מעלות .

תיקון קל:

מדובר בגל ארכובה (קראנק שאפט) ולא גל ההינע.

על כל שני סיבובים של גל הארכובה גל הזיזים עושה סיבוב אחד ( בטעות כתבת הפוך).

קוטר פולי טיימינג על גל הארכובה קטן יותר מקוטר פולי טיימינג על גל הזיזים.

פורסם

אני התכוונתי שהרי הרצועת טיימינג עשויה גומי וגומי חדש קשה לעבוד איתו אז האם צריך טיפה לשחק איתו על מנת שיתרכך ואז יהיה נוח להלביש אותו על הפולי או שאין צורך תודה משהו נוסף אני לא יודע לנקד כמו שצריך סליחה ושוב תודה 

פורסם
אני התכוונתי שהרי הרצועת טיימינג עשויה גומי וגומי חדש קשה לעבוד איתו אז האם צריך טיפה לשחק איתו על מנת שיתרכך ואז יהיה נוח להלביש אותו על הפולי או שאין צורך תודה משהו נוסף אני לא יודע לנקד כמו שצריך סליחה ושוב תודה

מה קשה כל כך לעבוד עם גומי? אני לא מבין.

• תוכן חדש...