Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני נכה צה"ל חדש ומחפש לקנות רכב ב-130K

(אני אמור לקבל מימון של 85% ממחירון של טויוטה קורולה GLI שנת 2009 חדשה הדגם הבסיסי - שזה אמור להיות בין 125-130 תקנו אותי אם אני טועה)

אין טעם שתפרסמו לי מכוניות זולות יותר כי זה לא ישתלם לי. (הם מחייבים לקנות מכונית לפחות בסכום הזה)

אני בלי משפחה, סטודנט. לכן לא חשוב לי אוטו מרווח, במיוחד מאחורה. הרכב יסע ממוצע 140 ק"מ בשבוע.

הקרטריונים החשובים לפי הסדר:

1) חסכוני בדלק

2) טיפולים זולים

אני לא מבין ברכבים ככה שחוץ מ-2 הדברים האלה שמאוד חשובים לי , אין משהו קריטי.

הייתי שמח לשמוע על מכוניות קטנות אם ישנן בסכום הזה,

או על מכוניות חצי חשמליות או משהו כזה (היבריד?) אם ישנן בסכום הזה אפילו אם קצת יותר יקרות.

תודה רבה!

פורסם

טויוטה אוריס היברידית

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ב140 ק"מ בשבוע אתה לא תצליח לחסוך יותר מידי על דלק.

היברידיות יקרות יחסית והמבחר מצומצם.

גם בנוגע לטיפולים, אתה הולך לעבור טיפול אחד בשנה, חוצמזה הרכב חדש אז כל השאר באחריות, שוב אני לא רואה את התועלת בלהתמקד בנושא האיזוטרי הזה.

אתה רוצה יפה, לך על יונדאי ולוסטר, מאובזר ומפנק - פורד פוקוס, קטנה ויוקרתית אודי A1.

פורסם

אוקיי, אז אוסיף עוד קרטיונים.

אני בן 22.

ככה שאני צריך רכב צעיר ויפה ואמין שלא נלך איתו למוסך כי אין לי זמן בשביל זה.

איזה עוד הצעות יש סביבת ה-130 פלוס מינוס? (עדיף פלוס.)

תודה

פורסם

די דומה לדרישות הבסיס שלי למעט הנסועה שאצלי היא הרבה יותר גבוהה משלך.

אחרי יעוץ כאן בפורום הגעתי ללנצ'יה אפסילון. קטנה, מאוד חסכונית, מפנקת כמו רכב מנהלים ושונה מאוד מהעדר הן בצורה והן בהתנהלות.

ההתנהגות סביב הגיר ומנוע 2 צילינדרים דורשת הסתגלות קצרה ואז מעבר למערכת Start/Stop די מציקה הרכב מאוד נעים.

פורסם

גם אני חשבתי על האפסילון בעיקר בשל צריכת הדלק אך היא קטנה בגודלה.

רכב יחסית מרווח עם צריכת דלק נמוכה הוא הפריוס של טויוטה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...