Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט [35K ש"ח]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל- 106 יהיה יתרון בולט בעלות אחזקה ותיקונים, חלקים זמינים במחירים עממיים, חלקים משותפים לדגמים פשוטים יותר.

לדעתי 106 ראלי שעומדת על הרגליים תיתן תמורה לש"ח נהדרת, דגש על רכב שלם ומתוחזק.

בקליאו לדוגמא הכל יעודי לדגם, אין חלקים משותפים לדגמים נחותים ואין כמעט חלפים בפרוקיות, כל שטות נזקקים ליבואן ששוחט במחירים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקשר לאחזקה וטיפולים אתה צודק, הקליאו ממש לא זולה.

יש כרגע 106 GTI מוגדשת למכירה, מעניין איך היא נוסעת !

פורסם

נוסעת מהר אולי, אבל בסופו של דבר ההחזקה שלה תיהיה הרבה יותר יקרה גם מהקליאו. אני דוגל בכל מה שקשור למנוע עדיף כמה שיותר מקורי, פרט לדברים שוליים.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם
ל- 106 יהיה יתרון בולט בעלות אחזקה ותיקונים, חלקים זמינים במחירים עממיים, חלקים משותפים לדגמים פשוטים יותר.

לדעתי 106 ראלי שעומדת על הרגליים תיתן תמורה לש"ח נהדרת, דגש על רכב שלם ומתוחזק.

בקליאו לדוגמא הכל יעודי לדגם, אין חלקים משותפים לדגמים נחותים ואין כמעט חלפים בפרוקיות, כל שטות נזקקים ליבואן ששוחט במחירים.

מה שנכון נכון ,אני מחזיק כיום 106GTI, הרכב זול לאחזקה במידה והוא מטופל חוץ מבלאי טבעי כמובן של טיימינג שמנים וכו' וכו' , כמובן שהנמכות והקשחות מרכב עושות אותו מבחינה אחת טוב לרכב אך מבחינה אחרת הבלאי על התושבות ועומס על הציריות וכל הפרונט גבוה יותר .

ובקשר ל106GTI-T, הרכב נוסע באמינות מופלאה זה לא רכב שנבנה בשקלים עד אלפים בודדים ע"י חאפרים, הרכב מושקע בכל טוב וטוב כדי לנסוע באמינות מוחלטת , ומה שחשוב שזה רכב יום יומי של הבעלים לכן מה שמשחק משקל רב באמינות שלו ובטיפולים בזמן וכשצריך, הרכב נוסע ומתנהג מעולה ואפילו לא מזמן גרף את המקום הראשון בג'ימיקאנה כלשהי שהתקיימה "איפשהו" מול רכבים חזקים חדשים וגדולים ממנו שאמורים להתעלות על ההתנהגות של ה-106 ולא הנהג הוא לא חיית ג'ימיקאנה מהיכרותי איתו.

כמובן שאם הרכב טורבו זה לא אומר שאתה נוסע על 1.4 באר קבוע , יש לך בוסטקונטרול שאתה יכול לכוון את הרכב ולנסוע פחות חזק אם זה הפחד שלך בסיבובים :)

פורסם

נקודה חשובה שאף אחד לא הזכיר היא הבטיחות: קליאו עדיפה בהרבה על ה-106, שבתאונה ח"ו כנראה שלא תגן על נוסעיה.

אתה בטוח? למיטב ידיעתי הקליאו ספורט ספציפית קיבלה כוכב אחד (למרות שזה רנו, הכל פלסטיק), סביר להניח שגם הפיג׳ו לא מציאה אם לא יותר גרוע, אבל אני זוכר שחשבתי רנו זה רנו, אבל שראיתי שאני קצת יותר מידי משתולל, בדקתי וזה מה שראיתי (זה היה לפני כמה שנים טובות).

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם
נקודה חשובה שאף אחד לא הזכיר היא הבטיחות: קליאו עדיפה בהרבה על ה-106, שבתאונה ח"ו כנראה שלא תגן על נוסעיה.

אתה בטוח? למיטב ידיעתי הקליאו ספורט ספציפית קיבלה כוכב אחד (למרות שזה רנו, הכל פלסטיק), סביר להניח שגם הפיג׳ו לא מציאה אם לא יותר גרוע, אבל אני זוכר שחשבתי רנו זה רנו, אבל שראיתי שאני קצת יותר מידי משתולל, בדקתי וזה מה שראיתי (זה היה לפני כמה שנים טובות).

לא הבנתי, מה בדקת ומה ראית?

פורסם

למה סתם להגיד, קשה לבדוק?

http://www.euroncap.com/results/renault/clio.aspx

1997 - 2 כוכבים

2000 - 4 כוכבים

2005 - 5 כוכבים

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מה זו השטות הזאת ?! אם שיכור ייכנס בך ב-100 קמ"ש תאמין לי זה ממש לא יעזור לך גם אם תהיה בSTI.

פורסם
מה זו השטות הזאת ?! אם שיכור ייכנס בך ב-100 קמ"ש תאמין לי זה ממש לא יעזור לך גם אם תהיה בSTI.

ב-100 קמ"ש סביר להניח שלא,

אבל בחצי מזה אתה תודה על ההזדמנות להגיד את ברכת הגומל על כך בחרת בקליאו (או STI לצורך הוויכוח), ולא בפג'ו.

פורסם

לא מאמין שתצליח למצוא משהו שנראה " שמור " במחיר הזה לגבי האיביזה 20VT או לגבי גולף GTI הן נמכרות במחירים גבוהים יותר.

אני בתור בעלים של איביזה FR מנוע 20VT המפורסם בוא נגיד שחיוך הוא מעלה כל פעם מחדש, השלדה איך נאמר +- בעזרת צמיגים איכותיים וסט בולמים וקפיצים / קווילאוברים של חברה טובה ההתנהגות של הרכב משתפרת פלאים.

בנסיעות רגועות צריכת דלק שפוייה.

איכות ההרכבה? סיאט!

פורסם
לא מאמין שתצליח למצוא משהו שנראה " שמור " במחיר הזה לגבי האיביזה 20VT או לגבי גולף GTI הן נמכרות במחירים גבוהים יותר.

אני בתור בעלים של איביזה FR מנוע 20VT המפורסם בוא נגיד שחיוך הוא מעלה כל פעם מחדש, השלדה איך נאמר +- בעזרת צמיגים איכותיים וסט בולמים וקפיצים / קווילאוברים של חברה טובה ההתנהגות של הרכב משתפרת פלאים.

בנסיעות רגועות צריכת דלק שפוייה.

איכות ההרכבה? סיאט!

אתה צודק בנוגע לגולפ ולסיאט.

אני כרגע מתעניין ב- 106 GTI מוגדשת.

פורסם

הרבה אפשר להגיד על תאונות , הכל עניין של מזל , ולא קשור לאיזה רכב אתה נוסע. אם אתה רוצה GOLF GTI MK1 (א-ו-ר-ג-ז-מ-ה מוטורית !!!!) , אז בגלל שהיא לא בטיחותית כל כך למציאות שלנו לא נקנה אותה ?! הייתי מוכר את הקליאו ספורט שאין לי או ה-106 שיש לי , בשביל רכב כזה. הבה לא נתעסק בתאונות אלא נאחל ברכת הדרך לכולנו וברכת נסיעה טובה ומוצלחת וחזרתינו בשלום.

כמו כן מחזק את ברשד , שוק החלקים ל-106 מוצף חלקים ואפטרמארקט ענק !ושלא תבינו לא נכון אני מזמן הייתי עובר לקליאו אם לא היבואן השוחט והחלקים שמצריכים להתעסק באיביי לכל טיפול ושטות כלשהי כדי לא להירסק ע"י היבואן.

• תוכן חדש...