Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS מומלץ לפנסיונרית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מכס.

מהרגע שתקבל TRACKING CODE מהם,לוקח איזה שבוע-שבוע וחצי עד שהוא יוצא מסין,ועוד שבוע-שבועיים להגיע לפה (לפעמים מהר יותר..).

מצחיק ש2חבילות יוצאות מאותו מקום באותה ארץ ועיר,ושניהן עושות מסלול שונה לחלוטין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקפיץ את השרשור, ברשותכם.

יש לי כבר את מספר המשלוח,ובאתר הדואר נרשם:

הפריט התקבל מסינגפור ב 14/02/2012 ומועבר ליחידת הדואר XXXXXXX לשם מסירתו לנמען.

עברו כבר 3 ימים, ולא קיבלתי שום התראה. עלות החבילה 74 דולר, כך שלא נראה לי שאחוייב במכס או מס כלשהו. האם יש סיכוי שהחבילה נתקעה במכס? :?

פורסם

המכשיר המדובר הוא זה? http://www.pandawill.com/50-gps-navigation-system-4gb-avirm-500mhz-with-igo-map-software-24-languages-wince60-p33374.html

פשוט הלינק שקישרו אליו לא עובד, אז חיפשתי ונראה לי שזה המכשיר.

מספר שאלות כדי לוודא:

1. יש קול בעברית ומפות של ישראל (כנראה), אבל מעודכנות עם המצלמות החדשות?

2. מצליחים לראות במסך גם בשמש חזקה?

3. פשוט לתפעול (בשביל אמא שלי שמסתבכת עם כל מכשיר אלקטרוני)?

תודה

פורסם

מתן - לפעמים החבילה יושבת בבין המיון אפילו שבוע (!) - קרה לי כבר.

תתחשב בהם,הם מתחילים לעבוד רק ב12 בצהריים...:|

בסוף זה יגיע לסניף הקרוב לביתך אל תדאג.

מיכו - 1) יש מפות של ישראל אבל תצטרך לעדכן,יש גם קול בעברית שעובד מצוין.

לגבי המצלמות תצטרך לנסות את אחד הקבצים שמסתובבים בפורום או לרכוש חבילה ב99ש"ח מאתר IGO.

2) לגבי השמש לא ניסיתי (המכשיר רוב הזמן בתושבת שעל השמשה בתוך הרכב.

3) די פשוט לתפעול,רק תעביר אותו למצב פשוט במקום מתקדם,ואז מה שנותר זה רק להזין עיר+כתובת.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

במקרה הכי גרוע תחכה עוד יומיים שלושה.

אם עדיין לא תקבל את הפתקית המיוחלת שקוראת לך לבוא לאסוף את הפריט (כמובן יום למחרת קבלת הפתקית מ10בבוקר בלבד,צריכים לנוח ולסדר מיליארדי פריטים המסכנים..) גש לסניף שע"י ביתך עם הדפסה של הסטטוס האחרון באתר הדואר על הפריט,ודרוש מהם לחפש \ למסור לך אותו.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

ezuf, תודה-ה GPS כבר נלקח מהדואר היום, ועדכנתי לו את המפות. השאלה היא האם עדכנתי נכון?

היו 2 תיקיות. אחת של igo primo והשנייה של Igo 8. בתוך כל אחת מהן היתה תיקיית maps. לכל אחת מהתיקיות הללו העתקתי את הקבצים שקיבלתי-וגם החלפתי את הקובץ עם אותו השם בקובץ החדש.

חוץ מזה, ביצעתי כיול למסך וכמובן-הוספתי כתובות מועדפות כדי שאמא שלי לא תסתבך.

אציין כי הGPS הזה נראה אחלה והגיע עם כל האביזרים (כולל עט סטילוס ואוזניות!) וגם ההפעלה שלו מאוד פשוטה. הוא ייבחן ביום שבת באופן אישי. תודה רבה על העזרה! :-D

פורסם

תתחדש :) אכן אחלה צעצוע (אני לא משתמש בעט,דווקא מכויל היטב לציפורניים שלי :p,והאוזניות זה רק למי ששומע מוזיקה..)

בשביל לבדוק שהמפות עודכנו כראוי אתה יכול לבדוק ב"אודות" בתוכנה עצמה במכשיר :)

אגב הקופון כבר לא תקף למי שרוצה להזמין (עכשיו בדקתי) אבל דרך הצ'אט או הדף פייסבוק לפעמים נותנים חדשים.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

זה תלוי בכמות הק"מ של המסלול.

כשאתה בוחר עיר וכתובת,ולאחר מכן לוחץ על "מרכז העיר" למטה,אחרי זה יש לך עוד כפתורים ואחד מהם נקרא "נתונים" או נתוני נסיעה.

אם תלחץ עליו הוא עושה השוואה בין כל שיטות תכנון המסלול,דרך זה אתה יכול לדעת "בערך" מה הכי כדאי.

אצלי בכל מקרה זה תמיד על "מהיר".

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...