Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב מהשכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. מדובר על יונדאי גטס שנת 09 ידנית, עם 70,000 ק"מ. הרכב מהשכרה .טופס הבדיקה אצלי,נעשו רק תיקוני צבע עם התחייבות לגיר שלדה ומנוע. הדגם הוא GLF . מחיר מבוקש 47,000 היא אומרת שיש על מה לדבר גם על 43-42.

כמה המחיר שאני אמור לקבל אחרי השכרה ? לגבי כרית אוויר אחת ואמצעי בטיחות לא ממש מעניין אותי. יותר אני חושש מהקטע של הסחירות אחר כך בגלל הקטע הזה. מה קורה עם רכב כזה בהמשך. לפי החיפוש ביד 2 רוב היונדאי שם או השכרה או ליסינג. האם יש לרכב הזה שוק בכלל? תודה לכולם

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אתה צודק, הרוב המוחלט של הגטס הידניות מגיעות מהשכרה. מי שירצה לרכוש ממך בעתיד יגלה גם הוא את זה וכנראה יצטרך להתמודד עם זה, או לחפש רכב אחר.

לא ציינת מאיזו חברה אתה רוכש את הרכב אבל בגדול המחיר נשמע טיפה יקר (אלא אם מדובר ברכב שעלה על הכביש ממש בסוף 2009, אבל גם את זה לא ציינת) ועל הבדיקה של החברה אסור לסמוך במאת האחוזים (אבל גם לא ציינת אם מדובר בבדיקה מטעמך או מטעם חברת ההשכרה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

החברה היא אלדן. כמובן שאני לא מסתמך על הבדיקה שלהם. מה קורה לגבי סחירות של רכב כזה מהשכרה? וסחירות של הרכב הזה בכלל?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני מניח שבשנה-שנתיים הקרובות זה לא הולך להיות רכב סחיר במיוחד. מי שיחפש רכב כזה כנראה יפנה ישירות לחברת הליסינג/ההשכרה ולא אליך. אחר כך אני מאמין שהמצב ישתפר. מצד שני, קח בחשבון שאני לא נביא ולא שמאי רכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...