Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מאי ביי מראה מתכהה, עלות המראה הוא 390 ש"ח ,

אמרו לי במכס שצריך להוציא אישור של משרד התחבורה, מישהו מכיר את הדבר הזה ?

יש אפשרות להוציא בלי זה (בסך הכל מראה)

אף אחד לא ידע להגיד לי מה עלות השחרור.

איך אפשר לודא?

פורסם

1. זה לא קשור לפורום שיפורים !!! אולי לפורום "קילקולים"

2. סע לרחוב המלאכה 8 בת"א, או שלח את כל מה שהתבקשת (רשיונות, קבלות וכ"ו) בדואר אליהם ע"פ הפירוט שקיבלת מהדואר.

3. תתפלל לטוב

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לא חשבת לקנות מראה של רכב שיש לו את המראה הזאת בארץ?,אם זאת מראה נגד סינוור אז יש פורד מונדאו לא צריכה להיות בעיה למצוא את החלק.

פורסם

רישיון, תעודת זהות (של בעל הרכב). אישור ממשרד התחבורה על החלק.

תחפש באתר שלהם מי מאשר חלקי פנים.

אחרי האישור ממשרד התחבורה אתה ניגש למכס תל אביב- או מתקשר אליהם לחילופין

ומגיע לקחת את החבילה (ומשלם אם צריך את דמי השחרור מהמכס).

כולה מראה?

אני הזמנתי פנסי פלסטיק לפיג'ו שלי. עד עכשיו תקועים שם כי אני לא יודע את מספר החבילה.

אז חשוב מאוד שתזכור את מספר החבילה שלך.

פורסם

אני ממליץ על קיט מתאנול סטייג' 4.

מומלץ לחבר אותו בהקדם. לחבר למוח שלכם כמובן. כך אולי תפנימו שזה פורום שיפורים מכניים בלבד.

מי ייתן ותגדשו.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...