Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי ג'טה 2009 - רדיו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש ג'טה 2009 הדגם הכי פחות מאובזר (1.6 DSG) ועם הרכב הוא אפילו לא קיבל רדיו(!) המקום הזה פשוט ריק שם.. הוא טוען שיש שם רמקולים ומתכנן לקנות רק רדיו דיסק, אמרתי לו שאם מלכתחילה אין לו רדיו דיסק אין סיכוי ששמו לו רמקולים בצ'מפיון, אז יש כאן מישהו שיודע? יש או אין רמקולים בדגם ללא רדיו?

פורסם
לחבר שלי יש ג'טה 2009 הדגם הכי פחות מאובזר (1.6 DSG) ועם הרכב הוא אפילו לא קיבל רדיו(!) המקום הזה פשוט ריק שם.. הוא טוען שיש שם רמקולים ומתכנן לקנות רק רדיו דיסק, אמרתי לו שאם מלכתחילה אין לו רדיו דיסק אין סיכוי ששמו לו רמקולים בצ'מפיון, אז יש כאן מישהו שיודע? יש או אין רמקולים בדגם ללא רדיו?

יש לפחות 2 רמקולים + 2 טוויטרים .

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

אני אנחש שמדובר בדגם המנג'ר מהמשלוח הראשון שהגיע ארצה, עם גיר טיפטרוניק ממש לפני שנכנס ה-DSG.

הרכבים האלה באמת הגיעו ללא מערכת שמע כלל וחלקם גם נמכר ככה. אגב הם גם הגיעו בשחור או לבן בלבד.

הסדרה שהגיעה אחריהם כללה כבר עדכון לתא הנוסעים ואת גיר ה-DSG וקיבלו מערכת שמע בהתקנה מקומית, JVC אם אני זוכר נכון. זמן קצר לאחר מכן הדגם קיבל את ה-RCD210 שהוא רדיו דיסק מקורי בגודל 1 DIN. יש לקוחות פרטיים ששדרגו ל-RCD310.

פורסם
מייק, גם הג'טה מנג'ר DSG שהגיעה לארץ בסוף 2009 נמכרה ללא מערכת שמע ושווקה בצבעים שחור ולבן בלבד.

ללא מערכת שמע , לדעתי בכל מקרה היו רמקולים או לפחות הכנה כולל חיווט.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
מייק, גם הג'טה מנג'ר DSG שהגיעה לארץ בסוף 2009 נמכרה ללא מערכת שמע ושווקה בצבעים שחור ולבן בלבד.

בדיוק אליה התכוונתי, המשלוח הראשון שהיה לפני העדכון בתא הנוסעים. ממה שאני יודע הדגמים שהגיעו אחריי לשיווק לשוק הפרטי כבר הוצעו בצבעים ועם מערכת בהתקנה מקומית.

עשיתי על הרכב מחקר דיי מקיף לפני שהזמנתי כזה, בסוף זה בוטל.

פורסם

ערב טוב,

לג'טה מנג'ר דאז יש 4 רמקולים מקוריים (2 בדלתות קדמיות ו- 2 טוויטרים) וחיווט מלא עד לאזור המערכת.

אם אתה מעוניין, ניתן להתאים לך רדיו/דיסק של דין 1 בגוון מסך כחול כמו בלוח המחוונים, מערכת שמע משוכללת אחרת דין 2 או אפילו להתקין מערכת מקורית מהמלאי דין 2 אצל מתקין האביזרים שלנו. המדובר במערכות חדשות לחלוטין שהוחלפו על ידי לקוחותינו בטרייד אין למערכות מולטימדיה משוכללות יותר.

התקשר לדודו בטלפון 0577745745

נשמח לסייע,

אבי וייזל, ע' מנכ"ל

קבוצת פליקס

• תוכן חדש...