Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה לגבי רמקולים איך הרמקולים האלו Dragster DS 632

אני מעוניין לשים אותם במגש האחורי של האוטו כדי שיגבירו לי את הבאס מה אתם אומרים?? הוא שווה קניה אני יכול להשיג אותו ב 180 שקל

הערה: מקדימה באוטו יש morel pulse קומפוננט ומערכת שאני קונה עוד מעט ואני מתלבט בין deh-4250sd לזה:DEH-P600BT

אם תוכלו לומר לי על הדרך מה יותר טוב אני ישמח

פורסם

לא תופס מהחברה הזאות אבל ללא ספק הם השקיעו בפרסום בזמנו, אם 6X9 אז משהו איכותי כמו סרווין וגה או פולק מומו (אם אתה מוכן לשלם) למשל.

פורסם
לא תופס מהחברה הזאות אבל ללא ספק הם השקיעו בפרסום בזמנו, אם 6X9 אז משהו איכותי כמו סרווין וגה או פולק מומו (אם אתה מוכן לשלם) למשל.

שמע אני לא יכול לשים 9*6 באוטו שיש לי זה הונדה סיוויק 2006 הגרסא הישנה בדקתי את המגש האחורי הוא לא מתאים לזה וגם אם אני ישים הגבהה גם אני לא יכול אז חשבתי על הרמקולים האלה ובנוסף אני קונה מגבר BA4400 של pulse audio אולי ואני יחבר את הקומפוננט הקדמי של Morel pulse שיש לי ואם אני קונה את הרמקולים האלה אני גם יחבר אותם למגבר כל זה עם חוטים של 2.5MM שיהיה אכותי והכול אז מה אתה אומר שווה לקנות אותם ב180??

פורסם

במחיר שהציעו לך אותם זה משתלם

אבל אל תבנה על זה שהם יתנו לך יותר באס במערכת ,אם אתה לא יכול להתקין 6X9

ללא סאב זה לא ישמע מספיק טוב אף פעם.

פורסם

משתלם אולי, שווה ממש לא.

שום תוצאה טובה לא תהיה לך מהרכיבים האלו,תחסוך עוד קצת ותקנה משהו שתהנה ממנו.

• תוכן חדש...