Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי פיגו 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ראשון ( חייל משוחרר)

היום ראיתי 106 שנת 98 xs 1.4 ידנית.

הרכב עבר 240 אלף ק״מ נוסע מצויין קלאצ' חדש מצבר חדש ואחרי טיפול.

פתחתי את הרדיאטור והמים מי ברז עם המון חלודה . הרכב לא מתחמם והמזגן עובד בכל המצבים

אני יודע שזה מקור לבעיות במערכת הקירור ובראש המנוע . השאלה היא אם כדאי לי ללכת על האוטו או שלא כדאי להתקרב?

אשמח לשמוע דעות בנושא!

פורסם

מניסיון עבר עם צרפתיות מזדקנות,מנוע אלומיניום רגיש למי ברז,הייתי שולל על ההתחלה אוטו שהשתמשו בו במי ברז= חוסר הבנה או אכפתיות בכל הנוגע לטיפול אמין ברכב,סה"כ מים ירוקים זה עיניין של 50 שח+- ככה שמי שחסך בנושא הזה ברוב המקרים יחסוך בדברים מורכבים יותר בכל הנוגע לטיפול אמין ובסיסי לרכב.

תתרחק!

בסה"כ אוטו אמין היה ברשותי דגם כזה כשנתיים והראה אמינות מכאנית מעולה פרט לבעיות חשמל קטנות וסבילות ואמינות מיזוג אוויר המוטלת בספק[כיאה לצרפתיה מזדקנת]

בהצלחה!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

האמת שזה מה לעלה לי לראש ישר הנזק העקיף לראש המנוע.

האמת ששאלתי הרבה אנשים ואמרו לי אותו הדבר למרות שיש לי חבר מכונאי וותיק ואמר לי שכל עוד אין קצף לבן במים אז המצב עוד טוב כלומר אפשר לבצע ניקיון יסודי למערכת והחלפת המים לאיכותיים והכל יהיה בסדר.

האמת שאני ירדתי מהרכב הזה ולא בגלל הבעיה הזו כי גם שאני לא מחבב צרפתיות וגם הרכב הזה ספציפי מבחינה קוסמטית על הפנים.

פורסם

לפי דעתי חפש אחת שמורה יותר - מניסיון בעיה מובילה לבעיה אחרת.

בעיקרון רכב מתנהג, מאוד מאוד זול לתחזוקה גם מבחינת חלפים וגם מבחינת דלק.

שוק אפטרמרקט מטורף! כל מה שתרצה אפשר למצוא, וגם חלקים מקוריים ולא שיפורים.

בקיצור למי שמחפש רכב סביר - ה XS בסדר גמור!@

למי שמחפש מכונת נהיגה בעלויות בדיחה - ראלי, שלא נדבר על פוטנציאל לא רע.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

יש עוד 106 98 1.6 ידנית נראית פצצה הרכב אחרי מנוע וגיר ( קצת מוזר )

מה אתם אומרים שווה לבדוק או שבגלל שהאוטו אחרי מנוע וגיר אז הוא סבל מהתעללות?

למרות שאני מאמין שהשקעה לא תהיה על האוטו בזמן הקרוב ? לא ככה?

• תוכן חדש...