Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מדובר באודי A3 2004 מנוע 1600 כשמעבירים את הגיר למצב טיפטרוניק אז כלום לא קורה נראה כאילו הרכב לא מזהה בכלל שהוא על טיפטרוניק. בגדול הרכב יד 4 עם 115K ק"מ, המוכר אמר לי שזה חיישן שאפשר לסדר וזה עולה 700 שקל בערך והוא מוריד לי על זה כסף... האם אתם מכירים את התופעה? האם אכן הדבר שזה יכול להיות חיישן? בגדול הרכב סופר שמור המנוע קצת חלש אבל זה פחות חשוב.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

למה אני תמיד מזהיר לפני קניית אודי מהדגם הזה,ואף פעם לא מקשיבים לי.:?

תיגש למוסך לגיר אוטומט ותשאל שם ,אני מקווה לך שהמחיר לא יהיה פי 10 ממה שצינתה.

פורסם

שלום,

ייתכן שהחיישן שאחראי על זיהוי מצב הידית (חלק מיחידת בקרת ידית הילוכים) לא מזהה מצב ידית.

אם לא מדובר בלכלוך המשבש את הקריאה, אז כנראה צריך להחליף את כל היחידה.

ממליץ להכנס למוסך מורשה ולבדוק במכשיר אבחון.

שירות צ'מפיון מוטורס

פורסם

לי המוכר אמר שהוא בדק בחברה ואמרו לו שזה איזה פלסטיק שם עם חיישן ועלות החלפה של זה עולה 700 שקלים בערך האם נשמע הגיוני? וראיתי עוד אודי A3 2004 עם מנוע 2000 גם גירטיפטרוני שעבר לפני שבועיים שיפוץ מוח גיר אצל אדמונד מחולון לפי מה שהבנתי הוא מתמחה בגירים של VAG התקלה היתה שהגיר היה קופץ מדי פעם בזמן נסיעה האם לאחר שיפוץ גיר (אצל אדמונד) התופעה יכולה לחזור ואם אני קונה מה אני צריך לעשות כדי שהתופעה לא תחזור? איך לשמור על הגיר ?

תודה רבה

שלום,

ייתכן שהחיישן שאחראי על זיהוי מצב הידית (חלק מיחידת בקרת ידית הילוכים) לא מזהה מצב ידית.

אם לא מדובר בלכלוך המשבש את הקריאה, אז כנראה צריך להחליף את כל היחידה.

ממליץ להכנס למוסך מורשה ולבדוק במכשיר אבחון.

שירות צ'מפיון מוטורס

• תוכן חדש...